*Nettavisen* Nyheter.

Måtte flykte ut i –17 mens naboen kom med drapstrusler

Mannen (67) sto som eneste arving av kvinnen (88), men ble senere slettet fra testamentet. Nå står han tiltalt for å svindlet henne for 1,9 milllioner kroner. Foto: Illustrasjonsfoto

Etter en fest gikk det over styr for en 34 år gammel mann på Lambertseter.

OSLO TINGRETT: Det var ved firetiden natt til 19. januar i år at mannen kom svært beruset tilbake fra en fest til leiligheten sin i en blokk på Lambertseter. Her skrek han høyt og lagde en masse leven slik at naboer i leilighetene rundt våknet. De trodde det var noen som kranglet.

Mannen gikk så setter en kort stille stund ned en etasje og begynte å hamre på døren til naboene i etasjen under. Han ropte også og skrek en rekke drapstrusler. Naboene var redde for at mannen skulle slå seg gjennom døren og flyktet derfor ut vinduet. De ble stående ute i minus 17 grader en stund mens de varslet politiet. Flere andre naboer våknet også av bråket og hørte drapstruslene som ble fremsatt.

Les også: Følte seg uvel, drakk en halv flaske 60 % og kjørte videre

Da politiet ankom ble mannen pågrepet og kjørt i arresten. Han møtte nylig i Oslo tingrett og kom her med en uforbeholden tilståelse. 34-åringen har senere, gjennom politiet, beklaget opptrinnet overfor naboene. Styret i borettslaget har bedt mannen flytte fra leiligheten.

Mannen er domfelt fire ganger tidligere for vold, promillekjøring og brudd på våpen- og narkotikalovgivningen.

For ordensforstyrrelsen, drapstruslene og de mindre mengdene cannabis politiet fant i mannens leilighet ble han i tingretten dømt til fengsel i 15 dager og 3.000 kroner i saksomkostninger.

LES OGSÅ:

Flere dommer fra Oslo tingrett her!

Fikk i oppdrag å rane bingo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.