*Nettavisen* Nyheter.

Måtte gå til Trondheim, havnet hos legen på Rena

REISENs SLUTT: Gåturen til Trondheim endte hos legevakta på Rena. Der fikk Kurt Folvell klar beskjed om å avslutte turen, etter at han hadde fått en blemme på 4 ganger 5 centimeter under hælen. Foto: FOTO: MORTEN MIDTSUND

Etter å ha tapt veddemål med en kollega måtte Kurt Folvell gå fra Nordstrand til Trondheim. Etter tre dager endte turen på legevakta.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

NORDSTRAND/RENA: Driftssjef i Sikkerhetsgruppen Nordstrand Kurt Folvell hadde liten tro på at en av hans ansatte skulle klare opptaket til befalsskolen. Han sa at om hun kom inn, skulle han gå til Trondheim.

Den ansatte går nå på befalsskole, og Folvell begynte på den tunge turen på morgenen lørdag 3. september.

LES OGSÅ: Var svær i kjeften, må gå til «Barteby»

Har vært vær i kjeften

Kolleger av Folvell opprettet facebookgruppen «Kurt har vært svær i kjeften nok en gang og tapt», og der kunne medlemmene blant annet stemme på hvor langt de trodde Folvell ville komme. Etter tre dagers gange fikk de svaret: legevakta på Rena.

– Da er det slutt for denne gangen, jeg fikk plukket opp Kurt litt sør for Koppang og vi besluttet å kontakte lege, Kurt ble da kjørt tilbake til Rena. Legens uttalelse var følgende «oppfordres til å avslutte umiddelbart, skriver Morten Midtsund på facebooksiden «Kurt har vært svær i kjeften nok en gang og tapt». Etter legens uttalelse valgte Folvell å gi seg.

Skal prøve igjen

– Det var ikke veldig gøy. Etter diskusjonen med legen var det ikke noe valg. Legen ville ikke behandle blemmen hvis jeg fortsatte turen, sier Folvell.

Etter å ha gått nesten 20 mil på tre dager er kollegene i Nordstrand vaktselskap fornøyde med innsatsen. Folvell regner likevel med å få høre det på kontoret frem til han har holdt løftet sitt og gått fra Oslo til Trondheim.

Han begir seg ut på nytt forsøk til våren. Men inntil videre må Folvell ta det med ro, han får ikke lov av legene til å jogge eller løpe på fire uker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.