*Nettavisen* Nyheter.

Måtte krige i 20 minutter

Utleira trengte minst to spillere for å få tak på Anne-Kjersti Suvdal i onsdagens cupkamp.

Utleira holdt følge med Nordstrand i nesten én omgang, men etter hvert ble håndballens cupaskeladd enkel match for vertene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Arnhild Holmlimo banket ofte til mot Utleira.

NORDSTRAND: NIF-jentene ledet med bare tre mål til pause i NM-kvartfinalen, men parkerte 2.-divisjonslaget etter hvilen. Spesielt Anne-Kjersti Suvdal hadde sprut i beina, og kantspilleren satte inn hele ni nettkjenninger i løpet av den ene omgangen hun spilte.

– Jeg hadde vel én bom, men ellers er jeg veldig godt fornøyd med uttellingen. Det var gøy å komme inn etter pause, smiler Anne-Kjersti.

Mange viste seg frem

Etter at NIF hadde skaffet seg et lite forsprang før pause, klarte hjemmelaget å kjøre på ytterligere i 2. omgang. Til slutt skilte det ni mål i hjemmelagets favør.

– Det er klart vi skal gå videre fra en slik kamp, og jeg følte meg trygg på at vi kom til å dra fra dem etter hvert, sier NIF-trener Jens Steffensen.

Han valgte å gi viktige spillere som Amanda Kurtovic og Randi Jørum Sulland kampfri, og stjernespiller Else-Marthe Sørlie Lybekk satt på benken gjennom hele kampen.

– Det var flere av de andre jentene som fikk vist seg frem, og det var gøy. Jeg synes vi spilte en fin 2. omgang, sier Steffensen.

Håper på Gjøvik og Vardal

Den første halvtimen fikk NIF lite rom for å sette fart i overgangsfasen, men etter pause hadde Suvdal & Co. omtrent fri bane mot mål.

– Vi er nok antagelig bedre trent enn dem, smiler Anne-Kjersti.

I morgen (torsdag) trekkes semifinalene i cupen. Onsdag ble det klart at Larvik, Byåsen og Gjøvik og Vardal følger NIF til neste runde. Hvem NIF-jentene håper på i semifinalen, trekker du ikke være rakettforsker for å skjønne:

– Det er selvsagt Gjøvik og Vardal. Jeg har aldri spilt en finale i Spektrum, så det hadde vært veldig gøy å få oppleve, sier Anne-Kjersti Suvdal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.