Måtte parkere Jaguaren

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto

Biler uten forsikring, innbrudd, tiggere, ungdommer i slåsskamp og berusede personer bak rattet. Les politiloggen her.

Innbrudd

MANGLERUD: Fredag klokken 21.34 fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Havreveien. Tyvene hadde brutt opp et vindu på kjøkkenet og kommet seg unna med to datamaskiner, et kamera og diverse utstyr. Politiet har undersøkt åstedet.

Falsk alarm

LANGERUD: Fem over elleve fredag kveld varslet en ansatt ved Langerud sykehjem om en innbruddsalarm som ulte i første etasje. Den ansatte var på jobb i etasjene over. Politiet ble tilkalt, men kunne verken høre alarmen eller se noen tegn til innbrudd da de kom fram.

Avskiltet på stedet

BØLER: En 21 år gammel mann måtte parkere Jaguaren sin i Bølerlia klokken 01.21 natt til lørdag. Politiet stanset bilen og det viste seg at den ikke hadde forsikring eller var fremstilt for EU-kontroll. Skiltene ble klippet, og mannen må nå betale forsikring og få EU-godkjenning før han får tilbake skiltene.

Tatt med nark

MANGLERUD: Kvart på tre natt til lørdag ble en 35 år gammel mann kontrollert av politiet i Rugveien. Han var i besittelse av marihuana og noen narkotiske tabletter. Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.

Stakk fra politiet

LAMBERTSETER: Like før klokken fire natt til lørdag ville politiet stanse en bil med fem personer i Marmorveien, men bilen stakk fra politiet. Litt lenger ned i veien ble bilen likevel stanset, men da stakk flere personer fra stedet. Politiet fikk raskt kontroll på to karer, mens en tredje person ble funnet en stund etterpå. En av karene, en mann på 26 år, var i besittelse av narkotika. Han ble pågrepet og kjørt i arresten.

Kontrollerte tigger

VÅRE BYDELER: Politiet får stadige henvendelser fra publikum som blir oppsøkt av tiggere på dørene. Lørdag ettermiddag og kveld fikk to boliger, en i Svenskerudveien og en i Stallerudveien, besøk av en tigger. Mannen viste frem en lapp skrevet på svensk hvor han ba om penger. Han forsøkte også å selge noen skisser som han hevdet hans brannskadde sønn hadde laget. Politiet kontrollerte mannen, som er 61 år gammel polsk statsborger, i Stallerudveien lørdag ettermiddag. Men i og med at tigging ikke er ulovlig, fikk mannen bare beskjed om å avslutte virksomheten.

Slåsskamp på Bergkrystallen

BERGKRYSTALLEN: Rundt halv ti lørdag kveld gikk to 16 og 17 år gamle gutter til angrep på noen gutter ved Bergkrystallen T-banestasjon. Det hele utviklet seg til en slåsskamp og politiet ble tilkalt. To av guttene som ble angrepet blødde neseblod etter angrepet. De to guttene er nå anmeldt for forholdet og vil bli fulgt videre opp av Manglerud politistasjon. Alle de involverte ble kjørt hjem til sine foreldre.

Fyllekjøring

LJABRU: En 30 år gammel mann ble like før klokken elleve søndag pågrepet i Ljabruveien. Han ble stanset av politiet for mistanke om promillekjøring. En mistanke som absolutt viste seg å være berettiget. Mannen ble kjørt i arresten og det ble tatt utvidet prøve. Resultatet av denne er ennå ikke klart. Mannens førerkort ble beslaglagt.

Innbrudd på Høyenhall

HØYENHALL: Politiet fikk søndag klokken 18.38 melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Steinborgveien. Huseieren hadde vært borte i tidsrommet fra 12.45-17.45. Tyvene hadde ødelagt et vindu i stuen og fått med seg en del kontakter. Åstedet ble undersøkt mandag.

Endevendte leilighet

LAMBERTSETER: Halv elleve søndag kveld fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Marmorveien. Leiligheten var endevendt og politiet har ennå ikke oversikt over hva som er stjålet. Åstedet er undersøkt.

Tatt for promillekjøring

BRYN/ALNABRU: Klokken 21.24 søndag kveld fikk politiet melding fra flere bilister om en personbil som nesten var involvert i flere ulykker på Ring 3 mellom Ryen og Bryn. Bilen svingte av på Bryn og kjøre mot Alnabru, hvor den ble stanset av politiet. Det viste seg at den 57 år gamle Follomannen som satt bak rattet var beruset. Han ble pågrepet og kjørt i arresten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.