Gå til sidens hovedinnhold

Måtte skjæres ut etter kollisjon

Politiet vil ikke si noe om hastighet, men konstaterer at en fører ikke hadde kontroll over bilen sin i forbindelse med en kraftig kollisjon ved Hvervenbukta mandag kveld.

HVERVENBUKTA: Det var kl. 20.30 mandag politiet fikk melding om kollisjon hvor tre biler var involvert. Ulykkesstedet var Gamle Mossevei ved Hvervenbukta.

Da Politi, ambulanse og brann- og redningsbil kom til stedet, kunne de raskt konstatere at to av bilene, en Golf og en Audi, var meget sterkt skadet og at to personer satt fast og måtte skjæres.

Bruddskader

Hvor alvorlige personskadene var, ville politiet ikke si noe om ut over at ambulansefolkene kunne fortelle om bruddskader.

Bergings- og oppryddingsarbeidet ble ekstra vanskelig fordi bilene ikke bare var borti hverandre, men feide også med seg busker og strømlinjer. Redningsmannskapene var derfor redd for å få elektriske støt.

Uklart hendelsesforløp

Politiet vil ikke si noe om det konkrete hendelsesforløpet før alle avhør og teknisk undersøkelser er klare. Men Svein Rike på Manglerud politistasjon slår fast at den ene føreren ikke hadde kontroll over kjøringen sin. Et førerkort ble beslaglagt.

Området ble sperret av under bergings- og oppryddingsarbeidet som pågikk i omkring halvannen time.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra