RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McDonalds fikk nei på Bryn

I begynnelsen av juni sa bystyret nei til nytt McDonalds-bygg på Bryn, men politikerne på Søndre Nordstrand ønsker kjeden velkommen.

Bystyret har forkastet McDonalds planer om å omregulere Østensjøveien 72 og 72 på Bryn, etter et forslag fra Rina Brunsell Harsvik (AP), Akthar Chaudry (SV) og Ola Elvestuen (V). Planen innbar å sette opp et nytt bygg som skulle huse en ny hamburgerrestaurant. Mot FrP og Høyres stemmer sa bystyet nei til dette i sitt møte 8. juni.
- Vi er godt fornøyd med utfallet i bystyret, men det er fortsatt en utfordring hva som skjer på tomten, sier Kjetil Nerland i Bryn Miljøforum.
Og hva som skjer videre med tomten i Østensjøveien har heller ikke pressesjef Margaret Brusletto i McDonalds Norge noe svar på.
- Vi har ikke fått satt oss ned og sett på vedtaket, sier Brusletto.
Men på Søndre Nordstrand er flere politikere mer enn klar for et McDonalds-inntog, og 1. juni ga de en klar melding om det i Nordstrands Blad.
- Det er intressant, men for å ta stilling til det må vi har mer informasjon om eiendommen, sier Margaret Brusletto etter å ha lest artikkelen.
- Jeg vet McDonalds over lang tid har vært på utkikk etter tomter langs Europaveien, og her er en unik mulighet der Olav Thon som tomteeier og McDonalds burde ha sammenfallende intresser. Vi i bydelen ønsker oss flere arbeidsplasser, sier Teddy Kjendlie (H) som er bydelutvalgsleder på Søndre Nordstrand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere