Gå til sidens hovedinnhold

Med åpen bil til Tusenfryd

Onsdag 18. juni inviterer Lions Club Oslo/Lilleaker og Norsk MG Klubb barn ved Rikshospitalet/Radiumhospitalet med på tur med en åpen, engelsk sportsbil. Ferden går til Tusenfryd.

ULLERN: «Vi er to mennesker i svært sosiale miljøer som ønsker å dele det vi brenner for med noen som vi tror vil ha stor glede av en dags opplevelse sammen med oss i våre «leketøy».

Dette skriver initiativtakerne Tom Berve og Roy Råge i pressemeldingen sendt til lokalavisen. Våge har på sin side vært aktiv i Norsk MG Klubb siden 70-tallet og sittet i ledelsen de siste 15 årene. Tom berve er aktivt medlem av Lions Club Oslo/Lilleaker og er også medlem av MG klubben.

Med medlemsskapet i MG-klubben som felles ståsted, ønsker vi å arrangere en opplevelsestur i sportsbiler og gi disse barna en annerledes dag. Vi regner med at cirka 20-30 barn blir med på turen og stiller med samme antall biler, forteller Berve.
Mens MG medlemmene stiller med biler stiller Lions med nødvendige midler slik at utgiftene ved arrangementet blir dekket.

Ved å fortelle om arrangementet vårt i media kan vi kanskje inspirere andre til å gjøre noe for pasienter landet rundt som en ekstra insirasjon i hverdagen. Det er ikke så mye som skal til, men det er nødvendig at vi fokuserer på medmenneskelighet i en tid som er preget av tidsklemmer og av å kjøpe seg fri fra ansvar. Vi ønsker å forsøke å bøte på dette ved å gi en dag av vår tid, i håp om at det skal glede noen som trenger litt ekstra oppmerksomhet, avslutter Berve.

Les mer om Lions på www.lions.no

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar