RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med blikket mot opprykk

Manglerud Star krabbet opp på tabelltoppen etter 2-1 seier mot serieleder Stavanger. I en match som hadde det meste på både godt og vondt.

Lambertseter: Jeg må jo si at dette var fortjent, sier trener Håkon Grøttland.

MS var best i stort sett alt, men i kaoset i sluttminuttene var det bare en god porsjon tur og en meget bra redning av Kjell Petter Opheim som berget alle tre poengene.

Det er greit å se hvor toppnivået i avdelingen ligger. Hvis Stavanger er det beste laget, så ble jeg ikke så veldig skremt, sier Grøttland.

Matchvinner

MS var gode de første tjue minuttene av kampen, men omgangen ebbet ut uten scoringer. Og var det litt småkjedelig før pause, så skjedde det mer enn nok etter hvilen. Blant annet fikk måltjuven Trond Haugstad fart på beina. Etter en snau times spill dukket han opp på et langt innkast fra Sindre Wam, og dundret inn 1-0 bak Bo Andersen i Stavangers mål.

Det var deilig å satt den, for det har gått litt trått hittil i år, sier Haugstad.

MS hadde egentlig full kontroll, men surret det til tjue minutter før slutt. Stavanger fikk frispark rett utenfor 16-meteren, og Roger Gimre satte den rett i kassa bak en litt passiv Kjell Petter Opheim.

Heldigvis for MS var det litt sprut igjen i beina i varmen. Kvarteret før slutt fant Lars Sandbu målscorer Haugstad med en fin stikker, og iskaldt rundet han keeper og ble to-målsscorer i toppkampen.

Det var bra timing i pasningen fra Lars, og han fikk tredd den fint i gjennom. Så fikk jeg tå"a på den, og da var det bare å runde keeper, forteller Haugstad.

Haugstad har satt seg som mål å score flere mål enn de 16 han lagde for Stabæk 2 (vår) og Korsvoll (høst) forrige sesong.

Rødt kort

Men drama var ikke over med Haugstads 2-1 scoring. Nå var det bare noen andre som ville ha sin del av oppmerksomheten. Dommer Odd Arne Kalløkkebakken ga først Haugstad gult kort for å ha "sparket ned" Stavangers Henning Vikedal Pedersen, og litt senere Petter Heum rødt kort for å ha "sparket" en liggende Vikedal Pedersen bak mål.

Det mange stusset på var at Kalløkkebakken var tjue meter unna situasjonene med ryggen til, men at han likevel dro opp kortene uten å konfrontere med assistentdommerne sine.

Ingen kommentar, var dommerens korte svar på vei til garderoben.

Undertegnede satt rettvendt ti meter fra begge situasjonene, og registrerte at begge avgjørelsene var heller tvilsomme.

Stavangers Vikedal Pedersen var ingen blid mann selv om han fikk godt betalt for de to nevnte situasjonene.

Ble du sparket?

Ikke noe mer "piss", var alt den tøffe midtstopperen ville si om den saken.

Ble presset

Med ti mann på banen ble MS kjørt de siste ti minuttene, og gjestenes Kenneth Sola og Odd Helge Bygnes fikk en dobbeltsjanse i sluttminuttene. Den første reddet keeper Opheim mesterlig, mens den andre smalt i stolpen. Dermed ebbet det ut med tre poeng til MS.

Vi kommer bare til og bli bedre og bedre, for vi har hatt utrolig mange skader så langt i sesongen, sier matchvinner Haugstad.

Nå må MS klare seg uten både Caroprese (tre gule) og Heum i neste helgs toppkamp mot Ulf/Sandnes på bortebane.

Det har blitt litt av hverdagen vår at vi ikke har fullt lag, så den utfordringen får vi bare ta som den kommer, sier trener Håkon Grøttland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere