Med fire mann til ishockey-VM

VIF Hockey er representert med fire spillere i årets A-VM i ishockey, der målet er å beholde plassen i det ypperste selskap.

JORDAL/GRAND HOTELL: Backene Anders Myrvold og Lars Erik Lund, samt løperne Tommy Marthinsen og Kjell Richard Nygård er blant de utvalgte som landslagssjef Roy Johansen setter sin lit til for å beholde plassen i årets A-VM i Latvia.

Møter stormaktene

Norge er i pulje med USA, Canada og Danmark, der sistnevnte lag vel må anses som den mest overkommelige motstanderen og det laget Norge må slå for å ta seg videre i turneringen. De tre beste går til mellomspill, mens gruppens dårligste lag spiller om å unngå nedrykk mot de tre andre gruppejumboene.
Landslagsjefen mener det er 50 prosent sjanse for å lykkes og dermed vil Norge fortsette å være en A-nasjon.
Gleder meg
Det skal bli godt å komme i gang med mesterskapet og jeg gleder meg veldig, sa Lars Erik Lund som sammen med resten av landslaget var samlet til pressekonferanse på ærverdige Grand Hotell.
Det er klart det blir tøft mot de sterkeste nasjonene, men det er slike oppgjør som gir masse motivasjon og da kan resultatene også slå godt ut, fortsatte en sindig og alltid avslappet Lars Erik Lund.

Ser framover

Endelig kan Anders Myrvold sette all fokus på ishockey etter en tøff tid med anklager om kokain-besittelse hengende over seg. Nå er han frikjent av Oslo Tingrett i en sak som kan ha kostet ham plassen i NHL, bare det kan være motivasjon god nok for en spiller som virkelig vil vise seg frem for diverse klubbledelser under VM.
Det er deilig at saken er ute av verden, men det har tatt så altfor lang tid. Det sier en del om hva statsadvokaten bruker tiden sin til, og det er klart det er bittert, for saken har ødelagt mye av sesongen min. For all del, det har vært et veldig bra år med NM-gull for VIF, men det store målet var å spille i NHL igjen, sa Anders Myrvold.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag