Med fokus på trening

Salgsdirektør i EVO Kim Jordsjø tester tredemølla. FOTO: HELLE KØBER

Salgsdirektør i EVO Kim Jordsjø tester tredemølla. FOTO: HELLE KØBER

EVO treningssenter er nyinnflyttet i Oscarsgate, her legges det vekt på at det skal være rimelig og eksklusivt å trene.

FROGNER: Det som skiller treningsenteret EVO fra konkurrentene, er medlemsavgiften som bare er på tohundre og nittifem kroner i måneden og at medlemsskapet kan sies opp når som helst.

– Vi åpnet fjerde januar i år, og er veldig fornøyde med responsen så langt, sier Kim Jordsjø salgsdirektør i EVO.

Dette er i stor kontrast i forhold til mange andre treningsentrene, hvor det koster opp mot sekshundre kroner i måneden og at bindingstiden på medlemskapet ofte er bundet til tolv måneder.

Flere sentre

– Målet vårt er å åpne tjue sentre i Norge på to år, tallene fra EVO-sentrene i USA er imponerende, så det skal være gode muligheter for konseptet, forteller Jordsjø.

På Røa åpner et nytt EVO-senter mandag 25. januar. Det kommer også et senter på Majorstuen 15. februar.

– Vi skreller bort for eksempel salg av treningsklær, barnepass og mat, fokuset ligger kun på treningen. Medlemmene kan selv styre medlemsskapet sitt via våre nettsider, sier Jordsjø.

EVO er et fenomen fra blant annet USA, hvor det har vært vellykket, fra 2004 til 2010 er hele 1800 klubber etablert. I Tyskland har denne typen for treningssentere tatt over markedet med tjuefem prosent.

– Markedet har tatt oss godt imot, halvparten av medlemene våre er til nå jenter. Dette er veldig positivt, i forhold til at vi ikke har gruppe treninger som spinning og pilates dette er mye av det som trekker kvinner til sentrene ellers. Generelt sett har det har en tendens til å være mannsdominert, på sentrene, som ikke har gruppetreninger, mener Jordsjø.

Sikkerhet

– Det er viktig at folk skal kunne føle seg komfortable og trygge hos oss. Derfor har vi istallert sikkerhetstiltak, behagelig belysning, og normalt volum på musikken i lokalene, presiser Jordsjø.

Videoovervåkede lokaler, og oppmerksomhetsalarmer er montert i senteret hvis det skulle skje at noen blir skadet, eller får et illebefinnende. Garderobene er også utstyrt med alarmer.

Mini-grupper

EVO tilbyr å trening i Mini-grupper, dette er grupper på inntil ti personer, sammen med godt kvalifiserte personlige trenere. Gruppene gjelder også for trening på tredemøller eller elipsemaskiner.

– Dette er et fresht senter som har alt det du trenger for å trene. Det er intimt og varm stemning, sier en fornøyd Raunhild Ødegaard, som er senterleder og personlig trener på EVO.

Senteret har erfarne personlige trenere, med god kompetanse.

– Vi er nøye med å variere timene, det har vi gode muligheter til. En av våre personlige trenere har foreksempel deltatt i EM og VM sportsdans og en som bakgrunn i idretts fysiologi, forteller Ødegaard.

Spennende treningskort

Personlig kort som viser og tilpasser fremgag i treningen din. Samtidig har vi maskin for testings og kroppsanalyse. Med denne kan du finne ut hvor stor del av kroppen din som er fett, muskler og vann. Vi kan også måle oksygenopptak. Isteden for nøkkelkort, får medlemene en liten chip som kan henge på nøkkelknippet.

– Vi øsker at så mange som mulig vil benytte seg av tilbudet, både kvinner og menn, avslutter Jordsjø.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.