RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med lyset i sentrum


Kunstner Tor Olav Foss gleder seg til ny utstilling på Frysja 33. FOTO: UTLÅNT
Kunstner Tor Olav Foss gleder seg til ny utstilling på Frysja 33. FOTO: UTLÅNT
«Øyeblikk av evigheten» er billedkunstner Tor Olav Foss faste tittel for sine separatutstillinger. Lørdag 6. mars er han tilbake på Frysja 33.

KJELSÅS: Lyset er hovedtemaet i alle hans arbeider, og motivene spenner over et bredt register fra naturalistisk figurativ til abstrakt og non-figurativ uttrykksform.

Utstillingen har gjennom en årrekke blitt en svært hyggelig vintertradisjon med stort publikumsbesøk jeg alltid gleder meg til, sier Tor Olav Foss, som i mange år var bosatt på Grefsen. Hans malerier har oppnådd internasjonal oppmerksomhet, og er innkjøpt til offentlige og private samlinger i 13 land i Europa, USA og Afrika. Sidealteret med tittelen «Den 9. time» i Grefsen kirke er signert kunstneren. Foss sine malerier selger svært godt, og til høsten runder han sin utstilling nummer 100 i Norge, Sverige, Tyskland og Italia.Utstillingen er åpen lørdag 6. og søndag 7. mars fra klokken 10.00 - 17.00. Kunstneren vil være tilstede begge dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere