RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med promille i 140 km/t


RACER: En bil av denne typen var det 26-åringen brukte da han stakk av fra politiet i over 140 km/t på Ringveien.
RACER: En bil av denne typen var det 26-åringen brukte da han stakk av fra politiet i over 140 km/t på Ringveien.
26-åringen var full uten førerkort, og ga alt for å riste av seg politiet. Nå henger bilen i en tynn tråd.

SINSEN: Politiet stoppet 26-åringen i en BMW 318 natt til søndag fordi de mistenkte at bilen var stjålet. Det viste seg at mannen som kjørte står som eier av bilen.

Del på Facebook

Men han hadde likevel ikke lyst til å snakke med politiet natt til søndag klokken 06.00. Bilen stanset først, men da politiet var på vei til fots mot bilen aksellererte BMW-en opp i en voldsom fart.

– Han var oppe i over 140 km/t på Ringveien. Det gikk i voldsom fart gjennom Sinsenkrysset i retning Økern. Der mistet vi kontakten, forteller jourhavende etterforsker, Robert Berg, til Lokalavisen.

– Men bilen ble funnet igjen kort tid etter av en annen politipatrulje. Da sto bilen stille i Brynsengveien. Sjåføren ble funnet i noen busker rett ved bilden. Han prøvde å skjule seg for politiet, men lyktes ikke med strategien. Dermed bar det til politistasjonen for promillekontroll og avhør. Det viste seg at mannen er tidligere straffet for tilsvrende forhold tidligere, senest i juni i år.

På spørsmål om ikke mannen da risikerer å få bilen inndratt, så svarer Berg bekreftende.

– I tilfeller der gjerningsmenn gjentatte ganger kjører uten førerkort og med promille, så er beslag i bilen et mulig virkemiddel, sier Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere