RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med æren i behold

Manglerud Star sto distansen bra mot serieleder Strømsgodset, og 1-2 tap er ikke noe å skamme seg over. Med maks flaks kunne MS ha rappet ett poeng i sluttminuttene.

Drammen: Dette var ikke så verst. Det er ikke mange lag som klarer å lage spenning på Marienlyst til fløyta går, sier Geir Midtsian,

MS hadde alt å vinne foran drøyt 4000 drammensere på Marienlyst, og Thomas Sørum holdt på å gjøre det helt store mot gamle lagkamerater allerede etter to minutter. Nesten alene med Thomas André Ødegaard i Strømsgodsets mål satte han ballen en halv meter over.

Sakte men sikkert tok "Godset" over showet, og de radet opp den ene fete målsjansen etter den andre. Spesielt finnen Keijo Huusko hadde et par store sjanser det nesten er vanskeligere å bomme på enn å sette i goalen.

Taktikken vår var å spille med markering på de tre på midtbanen deres, og det lykkes vi godt med i nesten hele omgangen, sier Midtsian.

Det første baklengsmålet kom på en dødball etter en drøy halvtime, og det var ikke spesielt imponerende forsvarsarbeid av MS. Samir Fazlagic skjøt et løst skudd langs bakken gjennom muren, og inn keepers hjørne fra kanten av 16-meteren.

Den var ikke bra, og Kjell (Petter Opheim) burde nok ha tatt den, sier Midtsian.

2-0 kom tre minutter senere da Christer George fikk banke inn en andreball fra straffemerket.

Det er to tullemål vi slipper inn, mener Midtsian.

Thomas Sørum reduserte for MS rett før pause etter et frispark fra Aleksander Midtsian.

Så rødt

Det så på en måte ganske lyst ut for MS helt til Mike Dumboya pådro seg to gule kort i løpet av et par minutter, og dermed måtte se den siste drøye halvtimen fra tribunen. Det første gule kortet så meget merkelig ut, det andre var helt greit. Men dommer Øyvind Alapnes ga ikke MS noe gratis på Marienlyst.

Det er jo egentlig litt håpløst, men det var ikke noen tvil om at det var alt for mange tilskuere på tribunen for den dommeren her, sier Midtsian.

Ti mann mot "Godset" på Marienlyst er ikke noen drøm, men MS gjorde det meget bra.

Klart det blir vanskelig å spille med en mann mindre mot dette laget, men jeg synes gutta leverer en meget bra innsats, sier Midtsian.

For selv om Strømsgodset selvfølgelig hadde sine sjanser, så trøkket MS bra på i sluttminuttene.

Vi klinker til de siste ti minuttene, og med litt tur så kunne en av de ballene ha ramlet inn, sier Midtsian.

Det endte med tap, men MS har ingenting å skamme seg over.

Det er jo litt rått parti. Lønna til kaptein (Øyvind Leonhardsen) til "Godset" er vel større enn hele lønnsbudsjettet til MS. Så jeg synes vi klarte oss bra, sier Geir Midtsian.

Både Lorenzo Caroprese og Mike Dumboya må sone karantene i neste søndags kamp mot Bryne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere