*Nettavisen* Nyheter.

Med Tarzan på laget

Bak fra venstre: Jeanette Antal, Gry Ullstein og Delali Sefence. Foran Tongchai Oddvar Hanssen og Mikael Julian Kvassheim.

Årets Stovnerrevy tar et oppgjør med "Mammadaltsamfunnet", og med seg på laget har de fått selveste Tarzan.

Klikk på bildet for å forstørre.

Anders Ødegård er den ene av de to revyinstruktørene.

STOVNER: Det er ikke størrelsen det kommer an på. Oslos kanskje minste skolerevyensemble på Stovner står på fram mot première på 2009 revyen torsdag 26. februar.

Ikke så svart

Et show svart som f..., morsomt og innimellom melankolsk vakkert, var en av karakteristikkene på fjorårets utgave. Med Tarzan på laget ser det kanskje ikke fullt så svart ut.

Fokuset til revyen er mammadaltsamfunnet. Ved at staten går inn stadig vekk med nye lovforslag om regulering av f.eks. nattlivet ser vi at samfunnsmedlemmene er i stadig mindre grad stand til å ta vare på seg selv. Revyen er dermed fokusert på de forskjellige sidene av dette samfunnet, forteller Anders Ødegård.

Sammen med Phillip Dag Nerem har han regien på årets revy.

God blanding

Med sine vel 20 aktive, må revygjengen virkelig stå på.

Det blir mye jobb på alle som er med, men så blir vi jo nesten som en storfamilie å betrakte innen vi er ferdige, ler Gry Ullstein som er leder for PR-gruppa.

Sammen med sine fire medelever skal de sørge for at det blir seks stappfulle hus på Stovner Rockefabrikk i slutten på februar.

Dette blir en revy med god blanding. Seks historier som garantert gir de som kommer for å se på, en ekstra dose humor å ta med seg hjem i vinternatta, sier Gry Ullstein til slutt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.