RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Medalje for lang tjeneste i barnehage


Anne Britt Jølle ble hedret etter snart 32 år ved Mølleplassen Spesialbarnehage
Anne Britt Jølle ble hedret etter snart 32 år ved Mølleplassen Spesialbarnehage Foto: Foto: Privat
Anne Britt Jølle har vært «sjefen over alle sjefer» i Mølleplassen spesialbarnehage i nesten 32 år. I forrige uke ble hun hyllet for lang og tro tjeneste.

RØA: Det var daglig leder Randi Hammerstrøm ved Oslo Røde Kors, som er eier av barnehagen, som overrakte medaljen for lang og tro tjeneste til styreren av Røa-barnehagen.

Spesialbarnehagen ligger i Vestre Aker, men tar imot barn fra alle bydelene i Oslo.

Del på Facebook

Høyt faglig nivå

«Under Jølles ledelse har barnehagen utviklet seg fra å være en relativt liten institusjon med begrenset åpningstid til i dag å være en barnehage med høyt faglig nivå og dyktige spesialpedagoger og assistenter.» heter det i en pressemelding fra Røde Kors.

Organisasjonen og barnehageeieren skriver i meldingen at det er stadig fokus på nye pedagogiske metoder og hjelpemidler til beste for barna og deres utvikling.

– Mølleplassen nyter stor respekt i fagmiljøet og mange ønsker å komme for å se og lære, alt takket være Anne Britt Jølles kyndige ledelse, sier Randi Hammerstrøm.

Overrasket og ydmyk

Det var under barnehagens sommeravslutning at Røde Kors var på plass med medaljen. Jølle ble svært overrasket da medaljen ble delt ut. Hun hadde ikke ant at Oslo Røde Kors hadde søkt om medaljen, men satte pris på oppmerksomheten, fremdeles ifølge pressemeldingen.

– Jeg kunne aldri oppnådd dette alene, tusen takk for all støtte gjennom over 30 år, sa hun etter utdelingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere