RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Megastadion i Groruddalen


For lite? Slik ser Ullevaal Stadion ut, et planlagt stadion i Groruddalen vil bli dobbelt så stort.
For lite? Slik ser Ullevaal Stadion ut, et planlagt stadion i Groruddalen vil bli dobbelt så stort.
I dag har NFF besluttet å søke EM i 2016 i samarbeid med Sverige. Uansett om EM kommer til Norge eller ikke jobbes det med en ny storstue i Groruddalen.

GRORUDDALEN: Med NFF sine store planer for en stadion i Groruddalen, vil det ikke lenger være velkommen til Ullevaal Stadion, men velkommen til Groruddalen. Intensjonsavtale om tomt i Groruddalen er allerede inngått, og banen vil ikke ligge langt unna IKEA på Furuset.

- Ullevaal er blitt for trang, skal vi påta oss større arrangementer, som en UEFA-cupfinale vil ikke Ullevaal holde mål sier Hilde Barstad i NFF til VG nett.

I planene for den nye stadion snakkes det om 50.000 plasser.

NFF skal finansiere stadion med egne midler, men det er viktig for NFF at det er en T-banestasjon med tilknytning til stadion, slik som det er med Ullevål Stadion i dag.

Hvordan stadionet skal se ut er hittil ukjent. Drømmen om stolte øyeblikk i Groruddalen lever imidlertid i beste velgående.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere