*Nettavisen* Nyheter.

Meget vellykket Trollrenn

Ida Urke Møllerstad (t.v.), Emilie Kristine Ruud og Andrine Bjørkedal (alle 11 år) var rennets prøvekjørere.

Det var stor stemning og full fart i slalombakken da Kjelsås Alpint arrangerte Trollrennet sist søndag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Henrik Nygara (7) viser stolt frem sin velfortjente pokal.

TROLLVANN: Det var virkelig en storartet opplevelse å overvære årets Trollrenn i regi av Kjelsås Alpint sist søndag. Hele 65 unge deltakere var påmeldt og absolutt alle så ut til å nyte denne fartsfesten til fulle. Også veldig hyggelig at så mange foreldre og foresatte var med på å lage en flott ramme rundt rennet, med masse jubel og ivrige heiarop.

Imponerende

Nordre Aker Budstikke sin utsendte reporter, må si seg meget imponert over hva disse unge håpefulle utøverne er i stand til. Fra toppen av bakken mestret barn fra helt ned i femårsalderen, til de eldste i elleveårs-klassen, port etter port i full fart, og da de krysset mållinjen var det ikke annet en kjempestore smil å se. - ren og kjær idrettsglede i stort format.

Morsomt å få pokal

Det store høydepunktet for de aller fleste var da de fortjent mottok hver sin pokal. Ikke rent lite stolt, kunne syv år gamle Henrik Nygara fortelle følgende etter å ha mottat sin utmerkelse;

Jeg liker helt klart best å kjøre ned veldig bratte bakker, men det er nok mest morsomt å få pokal, jeg samler faktisk på dem, forklarte en meget stolt Henrik til Nordre Aker Budstikke.

Strålende stil

En annen som imponerte meget var Dilara Gursel (stort bilde til høyre) fra arrangørklubben Kjelsås. Hun tok en flott tredjeplass i sin klasse (Jenter 11 år) og virket til å være storfornøyd med resultatet.

Dette var kjempemorsomt og jeg er veldig fornøyd med min plassering. Det gikk veldig fort og jeg må innrømme at jeg noen ganger er veldig spent på toppen av bakken, er jo litt redd for å falle også, forklarte den dyktige bronsevinneren.
Ps. Se flere bilder på våre nettsider nordreakerbudstikke.no. For resultater, sjekk arrangørklubbens nettsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag