*Nettavisen* Nyheter.

Meglerbonus ble til fest på eldresenteret

UNDERHOLDNING: Prøysenfest på Myrer bo- og servicesenter, med underholdning av pianist Bjørge Verbaan og skuespiller og sanger Caroline Haddeland-Herding. Foto: Kristin Tufte Haga

Mindre bonus på meglerne ble til Prøysen-fest på Myrer bo- og servicesenter. – Kanskje det aller mest hyggelige var den gode klemmen jeg fikk, ifølge Alice Huseby, 25-modell.

Klikk på bildet for å forstørre.

FRIVILLIGHETSSENTRALEN: Kjersti Vasli i Frivillighetssentralen arrangterte den flotte festen på Myrer, torsdag ettermiddag. Foto: Kristin Tufte Haga

Klikk på bildet for å forstørre.

SUKSESS: Stor suksess med Prøysen på Myrer, her leser skuespiller og sanger Caroline Haddeland-Herding høyt. Foto: Kristin Tufte Haga

Klikk på bildet for å forstørre.

MEGLERNE: Simund Ruud og Ellen Høien fra Privatmegleren koste seg de også på festen på Myrer. Foto: Kristin Tufte Haga

Klikk på bildet for å forstørre.

IGJEN: Fra v. beboerne Alice Huseby og Sonja O. Marthinsen storkoste seg på Prøysenfest på Myrer. Foto: Kristin Tufte Haga

KJELSÅS: Alf Prøysen ville vært 100 år i år. Privatmegleren klinket til og åpnet bonussekken, Frivillighetssentralen arrangerte, og det hele ble til en flott Prøysenfest for de eldre på Myrer bo- og servicesenter.

Med underholdning, gaver, allsang, gode kaker og sherry til alle. "En i hvert bein", lovet Sigmund Ruud fra Privatmegleren på Kjelsås.

ruud

MEGLERNE: Partner Sigmund Ruud og daglig leder Ellen Høien fra Privatmegleren koste seg de også på festen på Myrer. (Foto: Kristin Tufte Haga)

SE FLERE BILDER I BILDESLIDE ØVERST

– Dette var et helt fantastisk opplegg. Flott sang og underholdning, flotte gaver med julestjerne og småkaker. Veldig hyggelig at meglerne tenker på oss, og veldig bra arrangert av Frivillighetssentralen med Kjersti Vasli i spissen, synes Alice Huseby, 25-modell.

For når man kommer opp i en viss alder, så bruker man ikke "år", men "modell".

Les også: Sånn blir Nordre Aker Budstikke i 2015

Klemmen

– Sherryen og bløtkaken smakte også veldig godt. Men kanskje det aller mest hyggelige var den gode klemmen jeg fikk av megleren, ler Alice, som gjerne vil at dette skal bli en førjulstradisjon på Myrer.

eldresenter

IGJEN: Fra v. beboerne Alice Huseby og Sonja O. Marthinsen storkoste seg på Prøysenfest på Myrer. (Foto: Kristin Tufte Haga)

Sonja Marthinsen - 35-modell - er ikke noe mindre fornøyd med arrangementet torsdag ettermiddag.

– Det var veldig bra oppmøte, og alle jeg snakket med synes dette var veldig flott. Men jeg fikk jo ikke noe klem da. Men regner med at jeg får det neste gang, for det får vi håpe at det blir, oppfordrer Sonja.

Les også: God jul fra isbaderne!

– Ja takk - mer slik underholdning

Berit Høghaug - 37-modell - er like fornøyd, og synes det var spesielt hyggelig å også høre Julekveldsvisa til Prøysen.

– Ja takk, vi tar gjerne mer slik underholdning, sier hun.

Kjersti Vasli, leder av Frivillighetssentralen på Kjelsås og Grefsen synes spesielt de eldre bør få oppmerksomhet i julen.

– Mange er innom Frivillighetssentralen. Men det er ikke ofte noen kommer innom slik Privatmegleren gjorde, med penger til å lage en stor fest. Det er mange vi kan gi til, men valget falt på de eldre, som vi synes bør få en ekstra oppmerksomhet i julen, sier Vasli.

Bonus ble til fest

Ifølge Privatmegleren og partner Sigmund Ruud, så var det full enighet på kontoret om å bytte bonus ut med fest for de eldre.

– Veldig hyggelig å gi noe tilbake til de eldre som også har vært med å bygget opp for blant annet det flotte miljøet som vi har i Nordre Aker, sier en blid Ruud, som sammen med kollegaene deltok på festen på Myrer bo- og servicesenter.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.