RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Melody ved dammen


Hun har tatt Norge med storm. Fredag kan du oppleve Melody Gardot ved Karpedammen.
Hun har tatt Norge med storm. Fredag kan du oppleve Melody Gardot ved Karpedammen.
Melody Gardot sørger for tjuvstart av Oslo Jazzfestival på fredag. Da blir det konsert ved Karpedammen.

AKERSHUS FESTNING: Fortsatt er det mulig å skaffe seg billett når USAs nye vokalstjerne besøker Oslo. Fjorårets forsøk på å booke Melody Gardot strandet, men i år ble det mulig.

– Det ble umulig for Oslo Jazzfestival å takke nei, sier pressesjef Lise Gulbransen til Østkantavisa.

Vant mange hjerter

Helt siden den 25 år gamle jazzsangerinnen gjestet Fredrik Skavlan i fjor, har hun vunnet mange norske hjerter. Hun har gjort stor suksess, både live og på CD, med egenkomponerte låter med personlige tekster og sterke melodier inspirert av jazz fra 1940- og 1950-tallet. Flere konserter har det blitt her til lands, og nå kommer hun altså igjen. Det er snakk om å tjuvstarte Oslo Jazzfestival med 14 dager, forteller pressesjef Lise Gulbransen.

– Det er kanskje i overkant tidlig, men når USAs nye vokalstjerne ønsket å komme tilbake til Oslo, og det lå an til konsert ved Karpedammen, ble det umulig for oss å takke nei. Vi forsøkte å booke henne allerede i fjor, men det lot seg ike gjøre, og så gjorde vi et nytt fremstøt i forhold til årets festival, men det lot seg heller ikke gjøre. Dermed ble denne tjuvstarten løsningen, forklarer Gulbransen til Østkantavisa.

Tregt salg

Sommerferietid har medført et noe tregt billettsalg til fredagens konsert ved Karpedammen.

– Men salget har tatt seg opp denne uken, og det er nå solgt nærmere 1500 billetter. Det blir helt klart mulig å kjøpe billetter ved inngangen, forteller hun videre.

Kritikere og publikum har slukt Gardot med hud og hår. Hennes utgivelse "My one and only thrill" lå på VG-listen i hele 27 uker og har solgt til platina i Norge. Jazzfestivalen tror Karpedammen som arena fungerer godt til fredagens opptreden.

– Det er en intim og stemningsfull konsertarena, og Melody Gardot er perfekt for denne settingen. Så hvis man vil innlede helgen med en magisk opplevelse, er det bare å møte opp i morgen, sier Gulbransen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere