RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Men herrelaget bommet

Oslo Volleys herrer klarte ikke å følge opp damenes suksess, og tapte 0 3 for Førde.

Oppsal: Etter å ledet damelaget til finale, entret Ole Martin Kleivenes banen for å prøve dagens dobbel.

To lag til finale. Men herrelaget var sjanseløse og spilte under pari mot Førde, som gikk til sin andre NM-finale på rad.

Settsifrene var 2515, 2522 og 2520.

Det var ikke Førde som spilte bra. Vi var dårlige i alle posisjoner og ingen av oss spilte tilnærmet det normale. Dette var utrolig svakt av oss, og dette var den første skikkelige dårlige kampen vår denne sesongen, forteller Kleivenes, som har spilt 95 kamper for Norge.

I sesongens første seriekamp vant Oslo Volley 3-2 over Førde, og laget hadde håpet på en reprise i semifinalen.

Vi er bedre nå enn vi var da, mener midtspilleren. Men semifinalen ble aldri spennende. Til det var det for stor forskjell på lagene.

Tenningsnivået vårt var for høyt. Alt var dårlig av oss. Sideoutspillet var svakt, og da ble vi også usikre i alle andre fasene av kampen. Det er skuffende at det klikker for oss i en så viktig kamp. Vi ble psyket ut og gjorde uforståelige feil, sier Kleivenes.

34-åringen startet karrieren i Molde VBK, og har senere spilt for Aukra, KFUM Oslo, Åsheim, tyske Moerser SC og Kristiansund før han kom tilbaket til sin andre periode i Oslo Volley.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere