Men nå kan endelig de voksne få prøve

Blir Senkveld en suksess vil det arrangeres på fast basis. FOTO: UTLÅNT

Blir Senkveld en suksess vil det arrangeres på fast basis. FOTO: UTLÅNT

Tirsdag klokken 19.00 åpner dørene til tidenes første Senkveld på Teknisk Museum.

KJELSÅS: Dette arrangement er i følge museet for deg som er gammel nok til å gå på pub og ung nok til å leke. Et av kveldens trekkplaster er konsert med Hanne Hukkelberg med band. Dørene åpner klokken 19.00.

– Hvis man liker å høre musikk, leke og danse og er over 18 år, er dette midt i blinken, sier prosjektleder Dag Andreassen.

Nettdating og redningsøvelser

Telemuseets nye utstilling om nettdating, «Følelser i flyt», gir publikum muligheten til digital flørt. Her kan man legge inn et bilde av seg selv og hvem vet, kanskje noen vil bli kjent med vedkommende i løpet av kvelden? Det blir ølservering flere steder i museet, og for anledningen blir kafeen gjort om til pub. Da er muligens pub-quiz med premier en selvfølge.

– Vi ser til vanlig at mange voksne klør i fingrene etter å prøve ut installasjonene i Vitensenteret. Men man kan jo ikke dytte barna til side. Nå kan endelig de voksne få prøve, uten å måtte konkurrere med barna om plassen, forteller Andreassen entusiastisk.

Legobygging og bobler

Denne kvelden blir det i tillegg anledning til å bygge med Lego helt uten innblanding fra ivrige barnehender. Kanskje noen husker hvor gøy det var med såpebobler? Nå kan man se et flott show og selv prøve ut triksene man lærer.

– Vi prøver å nå voksne uten barn, og håper å lykkes med Senkveld. Nå åpner vi dørene og byr på både livemusikk og musikk fra kjente DJ's, fortsetter Andreassen.

Den anerkjente musikkjournalisten Harald Fossberg er leid inn som DJ for anledningen, i tillegg til konserten i utstillingen «Musikkmaskiner».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.