RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mens Lyn venter på seriestarten

Livsvarig Bastionen-medlem Finn Bjelke strålte på scenen under FC Lyns kick-off mandag. Alle Lyn-hjerter gleder seg med mindre enn to uker til seriestart.

Ullevål: Nå er det nøyaktig to uker og førti minutter igjen til seriestarten, annonserte markedssjef i FC Lyn Oslo, Keith Woods, da han ønsket velkommen til kick-off på Ullevaal stadion mandag. Bak ham flashet bilder av Lyn-minner på storskjerm, og foran ham var salen fylt med samarbeidspartnere og andre Lyn-sympatører. En av de ivrigste, livsvarig medlem av Bastionen og Lyn-mann på sin hals, Finn Bjelke entret så scenen.

Komplett stall

Først fikk Bjelke besøk av sportssjef Torgeir Bjarmann som er fornøyd med årets spillerstall.

Det er litt ketchupeffekt her i Lyn. Først kommer det ingen, så kommer det ingen og så kommer det.. to, deklarerte Bjelke og ga ordet til sportssjefen.


Vi har ikke hentet så mange fordi vi er fornøyd med stallen. I utgangspunktet har vi en komplett stall, men situasjonen vurderes daglig frem til overgangsvinduet stenger, kontrer Bjarmann. Han er fornøyd med den ferske signeringen til det han refererer humoristisk til som de "to argentinske gamlingene" Almeyda og Bringas. Sportssjefen innrømmer at det kribler litt i beina innimellom, men at han syns han bør holde seg unna et come-back lik det "de argentinske gamlingene" skal gjøre for Lyn. Om de kommer seg i form.

Spåmannen Bjarmann

Bjelke får besøk av flere kjente Lyn-fjes. Tor Milde mimrer om stjernelaget fra -68 med Harald Berg, og ber Tom Lund "gå og legge seg." Han mener at årets lag er god nok for medalje.

Vi er bedre enn i fjor, de yngre er bedre. Jeg tror på medalje, mener Milde bestemt. Torgeir Bjarmann spådde et par minutter tidligere at om Lyn har en middels sesong havner de på fjerde, en trøblete sesong på syvende, mens de kan kjempe helt i toppen med en flott sesong. Tor Milde gir seg ikke før han får harselert litt med "hat-motstanderen" Lillestrøm.


Som Oslo-patriot kan jeg tåle Vålerenga. Ja, jeg beklager. Men Lillestrøm, nei takk. Det får være grenser for provinsielt fotballag, smeller det fra eks-Idol-dommeren.


Og der hadde vi "slemme-Tor" igjen ja, svarer Bjelke raskt med et smil om munnen.


"Pause-ellever'n"

Ifølge markedsdirektør Keith Woods ønsker Lyn å tilby mer enn bare flotte fotballkamper.

Det er et mål å skapte noe ekstra rundt kampene. Vi skal ha arrangementer både før kamp og i pausen. Publikum skal få en positiv opplevelse utenom å se bra fotballkamper også, sier han. Fra om med første seriekamp skal Lyn arrangere "Pause-ellever'n" mens fotballspillerne har peptalk i garderoben. Elleve publikummere plukkes ut, og skal konkurrere om å få ballen nærmest dødlinja fra midtstreken. Keith Woods lover mye annen moro på Lyn-kampene denne sesongen også.


Typisk for en del Lyn-folk er at de bestemmer seg ti på seks for å gå på kamp, men nå håper vi å skape en kultur der folk kommer en time eller to før og hygger seg og lager liv på stadion, sier Woods.
Lillestrøm nei takk, det får være grenser for provinsielt fotballag

Tor MildeVi er bedre enn i fjor. Jeg tror på medalje

Tor Milde

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere