RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meny åpner på Nordstrand

Det nærmer seg byggestart for Sæters nye nærsenter. Senterleder røper nå den første butikken som blir å finne i det nye senteret.

SÆTER: Det er flere gårdeiere og aktører som skal forme nye Sæter nærsenter.

LES OGSÅ: Nye planer rundt gammelt bakeri på Sæter

Lengst i prosessen har Arnstein Granlie og Fagerstad Utvikling AS kommet. Det er de som skal bygge Sæter Torg i Nordstrandveien 40-46.

Fagerstad Utvikling har inngått en avtale med Neptune Properties som har kjøpt seg inn med 50 prosent i boligdelen av prosjektet.

– Vi går inn i sluttfasen. Vi planlegger for byggestart 2. kvartal 2014, sier Granlie som tirsdag møtte byrådsleder for å drøfte planene.

– Det var et veldig bra møte, byrådsleder ser positivt på planene. Nå opplever vi virkelig at det går fremover, sier Granlie.

Legger butikk-kabal

I Sæter Torg kommer det syv aktører på en 4000 kvadratmeter stor handleflate i byggets første etasje. Tre av kontraktene er allerede låst.

– Det er store, anerkjente virksomheter som kommer, sier Granlie som foreløpig ikke vil avsløre for mye.

– Det er et puslespill, de bedriftene som kommer inn skal komplimentere hverandre, sier han. Granlie er i forhandlinger med flere aktører, men han kan avsløre at en av aktørene blir et serveringssted.

– Jeg regner med at vi har kabalen lagt til jul, sier han.

LES OGSÅ: Planene for Sæter begynner å ta form

– Ta kontakt nå

Én aktør får senterleder Maria Rognerud lov til å røpe. En Meny-butikk på 2000 kvadratmeter får plass i Sæter Torg.

Rognerud representerer alle gårdeierne på Sæter, og hun gleder seg over at Sæter-planene nå begynner å ta form.

– Det har tatt tid, men nå begynner ting å skje. Det er nå vi kan forme Sæter til det handelsmiljøet vi ønsker å være, sier Rognerud og legger til at det er god timing å ta kontakt nå for dem som skulle ønske å starte en bedrift på Sæter.

– Vi er opptatt av å høre hva folk ønsker seg. Vi ser blant annet etter noe bra innen egenpleie, og vi ser etter et godt serveringsted. Vi blir aldri noe Lambertseter senter, men vi ønsker å tilføre noe nytt og utfylle tilbudet i bydelen, sier hun.

LES OGSÅ:

Vil starte Vestkanttorg på Sæter

Guide til Sæters serveringssteder

Ekebergveien utvides: Spår lokal autostrada
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere