RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer allidrett på Kjelsås med Oslofondet


Allidretten, under ledelse av Hege Kommandantvold (bak t.v.), har fått 12.500 kroner til nytt treningsutstyr.
Allidretten, under ledelse av Hege Kommandantvold (bak t.v.), har fått 12.500 kroner til nytt treningsutstyr. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Med allidrett introduseres unge Nordre Aker-barn til lek med sport. Nå kan repertoaret utvides med Oslofondet-midler.

KJELSÅS: Det er Kjelsås IL som står bak allidrettstilbudet som rettes mot et stort antall barn fra fire til seks år i området fra Disen til Nordberg.

– I høst vil vi få med 310 barn på 19 partier i gymsal ved Grefsen stadion og Disen skole, forteller leder, og instruktør for Kjelsås IL allidrett, Hege Kommandantvoll.

310 barn på 19 partier

Oslofondets jury, med in­for­ma­sjons­sjef Ka­ta­ri­na Fin­neng i Hafs­lund, og re­dak­tør Fred­rik Eck­hoff i Nord­re Aker Budstikke og Ul­lern Avis/Akersposten, ankom­mer ­hal­len på Gref­sen sta­di­on på høs­tens før­s­te tren­ing. 16 barn, med for­eld­re, er sam­let til lek og ak­ti­vi­tet.

Oslofondet er et samarbeid mellom kraftselskapet Hafslund og Mediehuset dittOslos tolv lokalaviser i Oslo. I løpet av året skal 250.000 kroner deles ut til lokalt barne- og ungdomsarbeid.

TRENGER DITT LAG, FORENING ELLER KLUBB PENGER FRA OSLOFONDET? SØK NÅ!

I hallen på Grefsen går det i løyper og stafetter som trener koordinasjon og utvikler motorikken.

Kjelsås IL Allidrett

Søk penger nå!

– Pengene skal gå til masse nytt utstyr. Det er forbruksvare her. Sånn som erteposer, baller, kjegler, tjukkaser, fallskjermer, merkebånd og benker. Ting som koster litt penger. Så dette er vi veldig glade for, sier Kommandantvold.

– Her får barna en utrolig mulighet til å bli kjent med ulike idretter, være i aktivitet og lære seg å samarbeide, sier Eckhoff.

– Å lære seg å mestre ulike aktiviteter når man er så liten er helt topp. Det er moro å se gleden hos barna, sier Finneng.

Les mer om tidligere Oslofondet-vinnnere her!

Nå er det klart for nok en utdeling av midler fra Oslofondet. Driver du, eller kjenner du til, aktiviteter for barn og ungdom i bydelene Vestre Aker, Ullern eller Nordre Aker som trenger tilskudd til konkrete prosjekter eller innkjøp, kan det nå søkes om inntil 12.500 kroner.

TRENGER DITT LAG, FORENING ELLER KLUBB PENGER FRA OSLOFONDET? SØK HER!

Søk innen utgangen av september.

Kjelsås IL Allidrett

KOORDINASJON: Allidretten trener koordinasjon og motorikk fra fire-årsalderen. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

Kjelsås Allidrett

TRENGER DITT LAG, FORENING ELLER KLUBB PENGER FRA OSLOFONDET? SØK NÅ!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere