RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørn Lindholt og kona Marit synes det er for ille at de måtte reise tur retur Oslo-Hadeland for å rette opp en feil som Get forårsaket.
Bjørn Lindholt og kona Marit synes det er for ille at de måtte reise tur retur Oslo-Hadeland for å rette opp en feil som Get forårsaket.

Mer Get-trøbbel

Bjørn Lindholts kone måtte reise 150 kilometer ekstra på grunn av nye Get-problemer.

ROMSÅS: Torsdag sist uke falt systemet til Get ned igjen på Romsås. Bjørn Lindholt oppdaget at viderekoblingen hadde sluttet åv virke.

Jeg fikk på følelsen at noe var galt. Jeg testet viderekoblingen, og den virket ikke. Det er dramatisk for meg som driver eget firma. Kona måtte reise opp ens ærend for dette, og det vil jeg kreve kompensert, sier Bjørn Lindholt bestemt.

Telefonstorm

Styreformann Tor-Erik Røberg-Larsen merket også fort at noe var galt var fatt med Get igjen.

Jeg fikk inn 37 meldinger på fem minutter. Etter hva jeg har hørt virket ikke samtale venter og viderekobling. Det var visst en brannmur som falt ned, slik at hele Romsåsbyen var uten telefon i et par timer. Jeg skal i møte med Get denne uka, og der vil vi kreve kompensasjon, sier han.

Dårlig kundservice

Get er omtalt i media en rekke ganger for problemer med overgang til nytt system. Get lovte bot og bedring av servicen etter forrige mediestorm. Lindholt føler lite har endret seg.

Dette er det mest arrogante selskapet jeg har vært borti. Jeg krevde kompensasjon for bilturen, men fikk blankt avslag. De krever dokumentasjon på at turen var nødvendig. Jeg synes den behandlingen er arrogant. Helt enig med Røberg-Larsen i at selskapet bør fratas retten til å drive med telefoni, sier Lindholt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere