RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ORDKRIG MED AP: Høyres Ulf Granli ber APs Håkon Haugli komme med konstruktive løsninger istedenfor jamring.
ORDKRIG MED AP: Høyres Ulf Granli ber APs Håkon Haugli komme med konstruktive løsninger istedenfor jamring.

Mer jamring fra Håkon

Håkon Haugli gir seg ikke. Nå fortsetter jamringen med angrep på Oslos ordfører Fabian Stang som uttalte noe som Jan Bøler tidligere har sagt; at det er bra for helsen å mosjonere. Dette vet jo alle og en påminnelse i så måte kan jo ikke skade.
Arbeiderpartiet bør nå riste sorgen over valgtapet av seg og bruke tid og krefter på de oppgavene som bør påkalle politikernes interesse i første omgang. Vi har store utfordringer inne barnahagesektoren. Vi mangler tomter til barnehager og vi mangler førskolelærere. Utfordringene innen psykiatri er foruroligende og det er mange som trenger bistand fra fellesskapet for å komme seg gjennom hverdagen.
Våre institusjoner innen helse og omsorg har mange uløste oppgaver til tross for midler mange land i verden kun kan drømme om, og mange har problemer å finne seg en plass i arbeidslivet til tross for behovet for ledige hender.
Kom igjen, Håkon, vis vei. Kom med forslag til konstruktive løsninger. Bli med i konkurransen om de beste løsningene til beste for de som trenger det mest. Det er det vi er betalt for. Kanskje det da kan bli en ny vår for Ap hvis velgerne føler at partiet deltar i jobben med å forbedre samfunnet.
Ulf Granli (H)
Leder HSS-komitéen Bydel Grünerløkka

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere