RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer lys på Sognsvann!


Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen
Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen
Vi mener det trengs mer lys på Sognsvann hva mener velforeninger og andre? spør BU-medlem Terje Grytbakk (Ap).

SOGNSVANN: Sognsvann er mye brukt både sommer og vinter. Men området mellom Sognsvannskiosken og selve vannet er veldig dårlig belyst. Det bør gjøres noe med, sier Terje Grytbakk, som Ap-fremmet forslaget i kultur- og oppvekstkomiteen.

Det bør være litt lys i hele mørketiden, for eksempel oktober-mars. Vi tenker ikke «gatelys» slik som i lysløypa, men noe mer beskjedent. Dog noe som kan gjøre området litt tryggere og koseligere, legger Grytbakk til.

Omforent

Ap ønsket i utgangspunktet at bydelen skulle kontakte Friluftsetaten for å fremme tiltaket, men det endelige omforente forslaget ble å oppfordre velforening og eventuelt andre lokale foreninger for å vurdere initiativet, og eventuelt gjennom et samarbeid med bydelen.

Ønsker innspill

Vi vet at turgåere har ytret ønske om mer lyssetting området. Men flott hvis også de lokale organisasjonene også kommer med sine innspill om saken, sier Grytbakk.

Skriv ned dine innspill i kommentarfeltet under saken!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere