Mer omkjøring i Pilestredet

Det blir mer omkjøring i tiden fremover i Pilestredet. Foto: Ivar Brynildsen

Det blir mer omkjøring i tiden fremover i Pilestredet. Foto: Ivar Brynildsen

Lei av omkjøring i Pilestredet? Forvent mer av samme sort!

PILESTREDET: Det har de siste ukene pågått reparasjoner av skinnene i Pilestredet rett nedenfor Bislett-rundkjøringen. Ikke alle bilister har fått med seg skiltingen, og mange forsøker å kjøre nedover Pilestredet som vanlig. Bare for å møte en bom, og deretter måtte rygge tilbake og bidra til kaos.

Skiltet

Arbeidet har foregått mellom Josefinesgate og Homannsbakken, forteller Bjørn Ackenhausen i Samferdselsetaten.

Omkjøring har vært skiltet bort Josefines gate, ned Hegdehaugsveien, til venstre i Parkveien og ned Wergelandsgate, deretter til venstre i Stensbergsgata og deretter ut i Pilestredet igjen. Alt fordi Sporveien skifter skinnene på en liten strekning i Pilestredet.

Trafikkproblemer

De første dagene med omkjøring var det mest trafikkproblemer. Slik er det alltid, sier Ackenhausen.

Nå har publikum vent seg til at det er trafikkregulering her, og mange har funnet alternative ruter, sier han.

At arbeidene nå er overstått gir ingen grunn til langvarig glede. Allerede den 10.november starter nye arbeider emd å skifte trikkeskinner. Nå skal arbeidene skje på hjørnet av Pilestredet/Parkveien. Og dermed er balletten med omkjøring i gang igjen. Disse arbeidene er forventet å vare i 14 dager.

Etterpå kan befolkningen håpe på normal avvikling av trafikk i begge retninger i Pilestredet. Men skinnene trenger reparasjon også i det andre sporet, så ingen garantier utstedes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.