RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hellbillies: Hallingdølene trakk Groruddølene opp av sofaen, og den etter så velkjente folkevandringa til GranittRock tok til. Hellbillies fylte Steinbruddet og fikk med seg de fleste som korister.
Hellbillies: Hallingdølene trakk Groruddølene opp av sofaen, og den etter så velkjente folkevandringa til GranittRock tok til. Hellbillies fylte Steinbruddet og fikk med seg de fleste som korister. Foto: Jacob Kirkevaag

Mer rocka Hellbillies på GranittRock 2011

Om alle de mange tusen kom for å «Leite etter lykka» i det gamle steinbruddet, er ikke godt å si. Men de fikk møte Hallinger som fenget både nye og gamle rockeføtter.

GRORUD: Lenge så det ut til at regnværet skulle stoppe den årlige valfarten opp til Arena Lillomarka og lørdagens Granittrock.

SE BILDENE FRA LØRDAGENS GRANITTROCK

– Det regner ikke så mye da, og du skal se det slutter, sier Marte og Nora Eriksen like før raperen Sama D skal ut på hovedscenen som førstemann.

LES OGSÅ: Kvelertak på Markagrensa
LES OGSÅ: Klare for Granittrock


De  to jentene har hele arenaen for seg selv, men med musikken kom også publikum.

Del på Facebook

Hellbillies rocka Groruddalen

Årets trekkplaster var hallingene i Hellbillies som trekker fulle hus samme hvor og når de spiller her til lands.

Og når regnet ga seg var det stuvende fullt på arenaen da Hellbillies entra scenen.

Det er en langt mer rocka utgave av bandet som kom til Groruddalen for første gang. De spiller fortsatt gamle og nye låter, men med mer trøkk og fete gitarriff.

De har beholdt grunnoppskriften, og det er ikke mange som matcher Hellbillies i å fenge så vidt. Her var det både nye og gamle rockeføtter i sving.

Foran scenen så det mest ut som om alle hadde funnet «Lykka». Publikum sang med på alle tekstene og så ut til å storkose seg. Ei natt å minnes.

Clownerier

Også lørdagens program på ungdomsscenen åpnet med de lokale heltene.

Først ut var Turn The Tables før Killer Clowns overtok.

Mannssterke har de blitt et forrykende band, der de blander sjangere og gjøgler i vei. Ironiske og litt på kanten tekster til rytmer som får deg i dansemodus.

Raperen Insane hadde vunnet Grorud ungdosmråds konkurranse om å lage beste låt for å få de unge til å stemme ved valget. Og han framførte «Groruddalen» med venner på ungdosmsscenen før Romsåsraperen Chris Baco + div. gjester kom på. Skikke trøkk, tøffe tekster til ære for all fansen som stilte.

LES OGSÅ:

Her er høstens festivaler

Sykkel og musikk på GranittRock

Stjerner til GranittRock

Groruddalen klare for ny GranittRock

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere