*Nettavisen* Nyheter.

Mer teatersport til folket!

TEATERSPORT: Jan Paul Brekke, Helen Vikstvedt, Harald Eia og Torbjørn Harr skaper kaos på Litteraturhuset lørdag. Foto: Anne Marie Huck

Den populære TeatersportOslo-gjengen er tilbake på Litteraturhuset i 2010. Forvent uventet teatralsk kost lørdag,

WERGELANDSVEIEN: Lokalavisen har tidligere skrevet om Harald Eia, Helen Vikstvedt, Jan Paul Brekke og Torbjørn Harrs inntog på Litteraturhuset.

Suksessen fortsetter etter fjorårets debut på oslos vestkant, og det alle teatersport-entusiaster vet er at ingenting blir som planlagt, om det i det hele tatt skulle finnes en plan da.

Klart for kaos

– Publikum trenger ikke gjøre noe for å forbrede seg altså, forsikrer Helen til Litteraturhuset-publikummet. Men det som er viktig er tross alt at publikum er aktive under forestillingen, og kommer med forslag til sjanger, sted, og andre etterspørsler som skuespillerne behøver for å improvisere.

Det kan raskt bli finsk fjernsynsteater-opera i Hemingway stil hos tannlegen, eller kanskje nynorsk musikal om skøyteløp.

Alt er lov

Alt er mulig i teatersport, og det som er sikkert er at når de nordiske mestrene i improvisasjon inntar Litteraturhuset og sparker i gang en ny sesong med kaostiske, teatralske herligheter blir det morsomt, skummelt, latterlig, slitsomt og irriterende søtt!

Lørdag klokka 21.00 braker det løs i Wegeland-salen på Litteraturhuset. Billettsalget starter 20.00, og prisen på morsomhetene er 150 kroner.

VINN BILLETTER Ta quizen her og vinn to billetter her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag