Gå til sidens hovedinnhold

Mer tid? Start egen business!

Tidligere eiendomsmegler Pernille Cathrine Sylou-Creutz ønsket å tilbringe mer tid med barna. Nå bestemmer hun over sin egen tid.

Lørdag åpnet nettbutikken smabarna.no med et skikkelig åpningsparty hjemme hos Pernille Cathrine Sylou-Creutz i Ullevålsveien. Her var venner, venners venner og Lokalavisens lesere invitert.

Jeg har to barn selv, og bakgrunnen for at jeg åpnet denne nettbutikken, er at jeg ville tilbringe mer tid med mine døtre. Med et nettbasert firma kan jeg jobbe hjemmefra, sier Sylou-Creutz.

Alle barn trenger klær

Smabarna.no er en butikk med barneklær for barn fra 0-8 år. Klærne er fra Norge, Danmark, Tyskland og Sverige. Noen av dem er økologiske.

At det selges økologiske klær, i tillegg til vanlige, er et bevisst valg. Jeg har fått vite at økologiske klær er noe som kommer til å ekspandere, så etter hvert håper jeg på å kunne holde meg til kun disse, sier Sylou-Creutz.

Hun forteller at ideen med klær ligger i at hennes to barn også trenger klær og at dette er noe alle barn trenger og foreldre kjøper. Snart vil nettbutikken også inneholde leker.

Lekene kommer ikke før nærmere jul og vil hovedsakelig være tøyleker, forteller Sylou-Creutz.

Ønsker et voksende firma

Tobarnsmoren synes det er spennende å åpne eget firma på internett. Det var også her hun fant leverandørene sine.

Jeg lette på nett og etablerte kontakter, forklarer Sylou-Creutz.

På lørdagens åpning fikk gjestene en smakebit av hva nettbutikken skal inneholde. Både på utstillingsdukker, på barn og på bordet. Planen videre er visninger rundt i byen for å gjøre smabarna.no kjent.

Ønsket er at bedriften går bra og at den vokser. Jeg har jo valgt dette for å kunne kombinere mye tid med barna og jobb, så jeg håper det lykkes, avslutter Sylou-Creutz, før hun henter døtrene Nora og Nikoline.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser