RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer trøbbel for Holmenbekken


Et tett avløpsrør skapte trøbbel i Holmenbekken, blant annet ved vond lukt her ved utløpet til Holmendammen. Problemet skal nå være fikset. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Et tett avløpsrør skapte trøbbel i Holmenbekken, blant annet ved vond lukt her ved utløpet til Holmendammen. Problemet skal nå være fikset. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Etter oljeutslippet i for en stund tilbake, er folk fortsatt bekymret for tilstanden i Holmenbekken. Denne gangen skyldtes det et tett avløpsrør.

HOLMEN: De som er glad i Holmenbekken ble bekymret da en oljelekkasje for en drøy måned siden tok livet av både fisk og frosk. Vann -og avløpsetaten (VAV) la ut en oljelense for å ta opp så mye som mulig av oljen. Den siste uken har Akersposten fått flere nye meldinger fra bekymrede turgåere. De mener det fortsatt lukter olje, og da særlig ved utløpet til Holmendammen.

Tett rør

Denne gangen var synderen et tett avløpsrør.

– Dette røret er nå spylt, og det som satt fast er sugd opp. Lensen vi la ut har fungert bra og det skal ikke være mer olje igjen i bekken. Men vi følger situasjonen kontinuerlig. Holmenbekken er trøblete. Dette avløpsrøret har kapasitetsproblemer, sier driftsleder Erik Sandberg i VAV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere