*Nettavisen* Nyheter.

Mer Wood

De siste tilskuddene til Norwegian Wood - familien heter Youngwood og Artwood.

Frognerbadet: Youngwood arrangeres for tredje gang torsdag 11. juni , og er en konsert for ungdomsskoleelevene i Oslo. Arrangementet skjer i samarbeid med Den kulturelle skolesekken.

Kø på badet

Sten Randers Fredriksen, festivalsjef sammen med Roll, forteller om stor pågang fra osloskolene til årets Youngwood.

– Vi har plass til 5.000 elever i år, og har fått 6.000 påmeldinger. Tilbakemeldingene fra de to første årene har vært veldig positive. Vi prøver å gjøre Youngwood til en fin første-festival-opplevelse, noe det nok er for mange. På Youngwood-scenen i år står Paperboys, Stella Mwangi og Robin & Bugge, sier Sten Fredriksen

Atmosfæren, beliggenhet og artistene gjør nok også sitt til at mange forledre gjerne lar barna ha sin festivaldebut på nettopp Norwegian Wood. Det er rett og slett betryggende med en festival som trenger verter fremfor vakter.

Artwood

Historiens andre Artwood er foreløpig veldig hemmelig, men litt kan Sten Fredriksen fortelle:

– En gjeng som kaller seg Pøbel står for årets billedkunst, som lages på stedet. Og stedet er den lille åskammen over tribunene ved hovedbassenget. Onsdag kveld setter Pøbel i gang, ved festivalåpningen torsdag er verket klart for publikum. Jeg gleder meg til å se det, dette er kreative folk!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag