Gå til sidens hovedinnhold

Mer yoga i marka

I mai invitere «Yoga i Nordmarka» igjen til rekreasjon for kropp og sinn. Første helgekurs går av staben 7. - 9. mai på Studenterhytta.

NORDMARKA: Vel fremme kan man enten legge ut på en sykkeltur eller ta en promenade inn fra Frogneseteren eller Sørkedalen til lukten og lydene av vår. Senere i sommermånedene juni, juli og august kan man velge mellom flere kurs på Kikutstua og Studenterhytta, men først ute er kurset på Studenterhytta.

– Det hele foregår i OSI-hytta hvor vi bruker den store peisestua til innendørs yogastudio. Studenterhytta ligger nydelig til med et stort tun på en høyde med utsikt utover Sørkedalens skoger og Oslofjorden, sier yogainstruktør og kursholder Elizabeth Lyseng fra Sørkedalen.

På kurset får man en innføring/fordypning i yoga med rom og tid til å fokusere på seg selv.

– Kroppen tilføres styrke, smidighet og avspenning gjennom yoga og et sunt kosthold. Maten, laget av kokken Nadin Martinuzzier er vegetar og basert på råvarer i sesong, sier Lyseng.

Kursene har som endelig mål å inspirere til videre egenpraksis etter endt kurs. Alle får med seg et kompendium med de ulike yogaøvelsene de har vært gjennom.

Les hele programmet på www.yogainordmarka.no

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg