RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Merker ikke finanskrisen


Elisabeth Ramfjord er strålende fornøyd med årets første auksjon Arkivfoto: Ellen Rønning
Elisabeth Ramfjord er strålende fornøyd med årets første auksjon Arkivfoto: Ellen Rønning
Galleri Ramfjord hadde i midten av januar auksjonen Rett på veggen. 230 bilder av 250 ble solgt, sier innehaver Elisabeth Ramfjord fra Korsvoll.

ST. HANSHAUGEN/ KORSVOLL: Det var for 11. gang galleriet hadde en slik auksjon, hvor mange kjøpere kunne gjøre ett kupp. Prisene på kunstverkene ble satt ned en tredjedel av prisen og i en uke kunne publikum by på de 250 verkene som var stilt ut.

Mange kupp

Det var mange som gjorde seg ett kupp denne gangen. Det er umulig å si hvem som kommer til å selge. Publikum som er innom har forskjellig smak, så man kan ikke forutse hva som blir solgt, sier Elisabeth.

Hun opplyser at en tredjedel av kunstverkene gikk til bunnpris, en tredjedel til halv pris og en tredjedel til full pris eller litt over.

Som forventet

Det var som forventet. Målet med denne auksjonen er at man skal ha en mulighet til å gjøre et godt kjøp.

Men merker ikke dere noe til finanskrisen?

Vi har ikke merket noe til finanskrisen. November måned var en fantastisk måned her. Desember er jo alltid litt rolig, mens vi fikk en stor opptur igjen i januar med auksjonen. Flere tusen personer var innom og det var stappfullt hele uken, opplyser Elisabeth.

Nasjonalromantikk og Street art

Den nye utstillingen utstillingen "Adapsjon" på Galleri Ramfjord i februar forteller historier i forskjellig lag og tid. Kunstneren Jannecke Lønne Christiansen er denne gang opptatt av reisen og glimtene av minner som den bringer med seg.

Neste auksjon hos Galleri Ramfjord er i juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere