RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Messi-feber på Ullevaal


Lionel Messi ble møtt av mange ivrige fans da han entret Ullevaal-matta til fredagens trening.
Lionel Messi ble møtt av mange ivrige fans da han entret Ullevaal-matta til fredagens trening. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen
Barcelona-supporterne møtte opp i hopetall da det spanske mesterlaget hadde åpen trening på Ullevaal stadion fredag.

ULLEVAAL STADION: En solid mengde tilskuere hadde møtt opp for å se Barcelonas åpne trening på Ullevaal stadion. Langs spillerinngangen sto de mest ivrige tett i håp om å få en autograf fra Lionel Messi eller en av de andre.

Den argentinske stjernen ble også møtt med stor jubel da han inntok gressmatta, selv om det ikke ble tid til autografer før treningsøkta.

I stedet var det fotballferdighetene det spanske stjernelaget briljerte med ute på banen. Spillerne ble rett som det var møtt med jubel når de viste finesser man ikke ser altfor ofte på Ullevaal.

Barcelona kampen er tema i ukas Bohemen Live. Se Vålerenga-talkshowet her!

Fra vestlandet

Noen hadde også kommet langt for å se Barcelona. Daniel Sagen Sundal (11) og Magnus Helland (12) fra Florø fulgte treningen med stor interesse oppe på tribunen. 

– Det er gøy å se på treningen, sier de to.

Barcelona-spillerne var gjennom både pasningsøvelser, firkantspill og avslutningstrening i løpet av halvannen times trening på Ullevaal. Daniel og Magnus kjenner igjen noe fra sine egne treninger hjemme.

– Men det er litt forskjell også, sier Magnus.

Barca og Rihanna

I likhet med de fleste andre på Ullevaal, har de Lionel Messi som sin store favoritt, og guttene synes argentineren gjorde en bra trening.

– Og så liker jeg Xavi og Iniesta, sier Magnus.

– Jeg liker Neymar, sier Daniel, som allerede har fått seg en Barcelona-drakt med navnet til brasilianeren på ryggen.

Guttene startet oslobesøket med Rihanna-konsert torsdag, og lørdag skal de se Vålerengas kamp mot Barcelona på Ullevaal.  Der er det ingen tvil om hvem de heier på.

– Vi håper Barcelona vinner, sier de to guttene.

Se bildeserie fra treningen på Ullevaal her!

Autograf

Barcelona rundet av treningen med kombinerte spillsekvenser og styrketrening. Etter litt uttøying, tok forsvant spillerne inn i garderoben igjen.

Men noen supportere fikk lønn for tålmodigheten ved spillertunnelen. Lionel Messi fikk mange ivrige rop med seg på veien, og argentineren svarte med å skrive noen autografer før han takket for seg.

I morgen er Messi & co tilbake igjen. Da er det kamp, og mange flere på tribunen. Kampstart er klokken 19.00.

Les også: Vålerenga får mer storbesøk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere