Gå til sidens hovedinnhold

Messi og Barcelona til Oslo

Vålerenga møter Barcelona på Ullevaal stadion i juli.

ULLEVAAL: Lørdag 27. juli kommer FC Barcelona på besøk til Ullevaal stadion hvor Vålerenga er motstander. Barcelona besøkte Oslo sist i 2010-sesongen, og uttrykte allerede da at de ønsket å komme tilbake, gjerne i forbindelse med Vålerengas 100-årsjubileum. Kampstart er 19.00.

– Vi opprettet en god relasjon til Barcelona forrige gang de besøkte oss, og vi er både stolte og glade over at de ønsker å komme til Oslo for å være med å feire at Vålerenga fyller 100 år, sier administrerende direktør Pål Breen.

– Dette blir en perfekt oppladning til jubileumskampen vår mot Sarpsborg 08 på Ullevaal mandag 29. juli, på selve stiftelsesdatoen.

FC Barcelona gjester Vålerenga med sitt beste tilgjengelige mannskap, og har lovet at Lionel Messi blir å se på Ullevaal-matta.

– Dette er en showkamp, men vi ønsker selvfølgelig at Barcelona stiller med sitt beste mannskap så vi får testet oss skikkelig. Derfor er det avtalefestet at blant annet Messi skal spille kampen, forklarer Breen.

DittOslo har nettmøte med VIF-profilen Mos i dag, fredag! Hva vil du spørre Mostafa Abdellaoue om? Send inn spørsmål!

– Fantastisk mulighet

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser fram til møtet med den katalanske storklubben.

– Dette er først og fremst en fotballfest for alle som er glade i fotball, sier Rekdal.

– Det er imponerende at Vålerenga år etter år klarer å lokke storklubber som Barcelona, Liverpool og Manchester United til Ullevaal stadion. Det gir våre spillere en fantastisk mulighet til å se hva som kreves for å lykkes på topp internasjonalt nivå.

Rekdal er ikke bekymret for at kampen spilles for tett på jubileumskampen mot Sarpsborg 08.

– Vi må naturlig nok ta hensyn til at vi har en tellende kamp to dager senere, så mange vil nok få sjansen mot Barcelona. Vi ønsker allikevel å matche våre beste spillere også i perioder av denne kampen, og tror vi kommer til å løse dette på en bra måte så vi er godt forberedt til jubileumskampen, sier Rekdal.

LES OGSÅ: Uniteds stjernegalleri til Ullevaal

Forventer fullt hus

Vålerenga forventer naturlig nok fullt hus mot Barcelona.

– Ullevaal stadion har lovet oss at deler av Bendit-svingen åpnes til både kampen mot Barcelona og Sarpsborg 08. Vi forventer folkefest begge dager, og gleder oss masse til disse kampene, sier Breen.

Billettinformasjon og priser blir annonsert mandag 29. april kl. 10.00.
Akkrediteringsinformasjon blir annonsert på et senere tidspunkt.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her