*Nettavisen* Nyheter.

Messi på Niffen

MESSI I FARTA: Tidlig 1. juledagsmorgen testet Herman Mjølnerød ut julegaven, en barcelonadrakt, på Niffen. Foto: Foto: privat

Nissen kom med barcelonadrakt til Herman Mjølnerød og grytidlig 1. juledag ble pappa tvunget med på fotballbanen for testing.

NORDSTRAND: I et halvt år har 6-åringen hatt drakten til sitt forbilde Lionel Messi, av mange regnet som verdens beste fotballspiller, høyest på ønskelisten.Julaften kom altså nissen med den etterlengtede gaven, og Herman ville ikke vente på å få testet den ut.

Truet med seg pappa

– Masingen startet allerede klokken 8 juledagsmorgen, og fattern ble tvunget ut med en haug av argumenter og trusler om at juletreet ville bli revet hvis ikke jeg ble med på Niffen, ler Kristian Mjølnerød.

Selv er han oppvokst med at 1. juledag er den mest hellige og kjedeligste dagen i året. Da var lite lov.

Første Messi-mål

– Men, nå var det bare å komme seg ut. Her var det ikke snakk om å gå på skøyter eller ski. Med to sett ullundertøy under barcelonadrakten, kunne en storfornøyd «mini-Messi» score og juble for sitt første mål på Niffen, forteller pappa Mjølnerød, vel vitende om at årets julegave var vellykket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.