RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mestere i volleyball


Knut Tjensvoll, Carl Christian Jagge Lindstøl og Mads Olaus Grønli far vestkanten spiller volleyball for Koll. Foto: Christian Grønli
Knut Tjensvoll, Carl Christian Jagge Lindstøl og Mads Olaus Grønli far vestkanten spiller volleyball for Koll. Foto: Christian Grønli
Carl Christian Jagge Lindstøl og Mads Olaus Grønli fra Holmenkollen samt Knut Tjensvoll fra Vindern ble mestere med Koll Volley.

Rjukan: Koll Volleys U16 gikk helt til topps i østlandsmesterskapet på Rjukan, og er dermed kvalifisert til U16 NM som spilles 23-25. april i Stavanger.

En sterk prestasjon fra et første års U16 lag.

Leder serien

Koll-guttene leder serien i region øst, og stilte derfor som favoritt til helgens turnering.

Laget slo Oslo Volley, Spirit Lørenskog og Askim Volley 2-0 i innlende kamper og i semifinalen, etter stabilt og godt spill.

Dermed var det duket for finale mot Spirit Lørenskog som vant sin semifinale mot Flint (Tønsberg). Men finalen ble mer spennende enn Koll-guttene hadde tenkt seg på forhånd.

Koll vant første sett klart 25-17, etter solid spill med harde server, godt mottak/forsvar og tunge angrep.

Jevn match

Men etter denne åpningen tenkte nok Koll guttene at det meste var i boks, og det er som kjent farlig.

Spirit kom sterkt tilbake, og andre sett ble en rysare som Spirit til slutt klarte å hale i land 26-24. Dermed var kampen helt åpen før tredje og avgjørende sett.

– Etter et så solid første sett er det vanskelig å nullstille seg. Da Spirit tok ledelsen i begynnelsen av andre sett fikk flere av våre spillere litt nerver og ble redde for å gjøre feil. Da mistet vi trykket, og slapp Spirit inn i kampen. Det blir ofte slik i viktige kamper, men da er det desto morsommere for publikum, og for oss å dra seieren i land til slutt, sier Kolltrener Gunnar Lindstøl.

Spennende lag

Koll fikk etablert sitt gode grunnspill og kom godt i gang i tredje og avgjørende sett. Når Koll-guttene fokuserer på sitt spill og egne oppgaver, er det få lag som klarer å henge med.

Det blir spennende å følge dette laget videre frem mot NM i Stavanger 23-25. april.

Koll Volley G16 lag har 11 spillere fra flere bydeler i Oslo, samt en spiller fra Konnerud og en fra Tønsberg. Klubbens nedslagsfelt er dermed langt større enn hjemmebydelen Nordre Aker.

G16 laget har vunnet G14-serien de to siste sesongene, og er nå inne i sitt første år i U16 årsklassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere