RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To konserter på Søndag: Basic Warning fra Grefsen står på scenen med de to andre MGPjr-finalistene Arbaz og Alexandra på søndag. Foto: karl Andreas Kjelstrup
To konserter på Søndag: Basic Warning fra Grefsen står på scenen med de to andre MGPjr-finalistene Arbaz og Alexandra på søndag. Foto: karl Andreas Kjelstrup Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

MGPjr-heltene på scenen sammen

Søndag holder Basic Warning fra Grefsen konsert med MGPjr-finalistene Arbaz (14) og Alexandra (14) på Sinsen!

SINSEN/GREFSEN: Grefsen-bandet Basic Warning, som deltok i MGPjr-finalen i Oslo Spektrum i september, har ikke hvilt på laurbærene. Gutta er i gang med en full CD-produksjon, og med seg på laget har de fått to av de andre MGPjr-finalistene: Arbaz fra Lambertseter («Dans jente dans») og Alexandra fra Eidsvoll («Det vi vil»). Søndag 31. oktober holder de to konserter på Sinsen Kulturstasjon, rett ved Sinsenkrysset.

LES OGSÅ: Lørdag kan de vinne i Oslo Spektrum

Rapper på ny låt

– Vi snakket med Arbaz om et samarbeid allerede i sommer, og nå har han vært i studio og rappet på en av sangene våre, «Open The Sea». Han tilfører oss noe nytt, og det er veldig bra, sier låtskriver og vokalist i Basic Warning Jacob Øyre Gundersen (13).

Han skriver også på en låt som skal bli en duett med en av de andre finalistene, Alexandra Rotan fra Eidsvold.

– Folk sa vi hadde stemmer som sto bra til hverandre da vi sang på felleslåta «Du er suveren». Så jeg inviterte Alexandra til et samarbeid, og hun var veldig klar for å bli med, sier Jacob.

Drømmer om festival

Bandet lover mye snacks for MGPjr-fansen. Låtene «Kom til oss», «Dans jente dans», «Det vi vil» og «Du er suveren» vil bli fremført.

– Og nå spiller vi selv, i Spektrum var det playback. Dette blir trøkk, vi håper på to fulle hus sier Jacob, som også lover mer egenprodusert materiale, blant annet den nye «Open the Sea» sammen med Arbaz.

De tre artistene, som til sammen lyder det morsomme navnet ABA, har også snakket om fremtidige konserter sammen. Alle produserer eget materiale, og sammen med MGPjr-sangene har de en omfattende pakke å tilby det yngre konsertpublikummet.

– Det hadde vært gøy å gjøre en festival eller to til sommeren. Men nå får vi først se hvordan det går på Sinsen, sier Jacob.

NRK setter også pris på at artistene finner sammen etter finalen, og stiller med en sterk kontingent fra dem som produserte TV-showet i Spektrum.

Søndag 31. oktober kl. 16.30 og 18.00, Lørenveien 2. Mer info om bandet på www.basicwarning.no.

SE BILDESERIE FRA BASIC WARNINGS MUSIKKVIDEOINNSPILLING I MARIDALEN HER!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere