RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Microsoft kårer Årets geek


 
 
Torsdag 6. mars holder Microsoft et storstilt show for it-teknikere og utviklere fra hele landet på Fabrikken på Grünerløkka.

Microsoft inviterer 1400 deltakere til kåringen av Årets geek 6.mars.

Under tittelen Heroes happen here inviterer Microsoft Norge til lanseringen av operativsystemet Windows Server 2008, utviklerpakken Visual Studio og databaseverktøyet SQL Server 2008.

Dermed er det duket for Norges første awardshow innen it-bransjen. Microsoft skal dele ut 11 priser, blant annet Årets geek, Beste it-tekniker og Råeste hjemmenettverk, skriver Computerworld.

Vi vil hedre dem som ikke er vant til å hedres. Samtidig håper vi økt oppmerksomhet om en svært viktig yrkesgruppe i det norske kunnskapssamfunnet kan bidra til å styrke rekrutteringen til realfag og it-bransjen, sier Nina Sundberg, direktør i Microsoft Norge til Computerworld.

Solveig Kloppen og Helén Vikstvedt fra Hjelpekorpset på TV2 er konferansierer, og artister som Madcon, Eirik & Kriss og Lena Alexandra står på scenen under feiringen som skal gjøre stas på it-folk i Microsofts økosystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest