RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Midlertidig, sa du?


Ferdige: De gule trepaviljongene på Tåsen skole. På tide vil nok noen mene.
foto: Christer Opsann
Ferdige: De gule trepaviljongene på Tåsen skole. På tide vil nok noen mene. foto: Christer Opsann Foto: foto: Christer Opsann
Midlertidig skolebygg ble stående 58 år på Tåsen.

TÅSEN: I forbindelse med at Tåsen skole, rehabilitert og med nybygg, ble tatt i bruk mandag 11. oktober, var endelig tiden kommet for «opprydning».

Det velkjente, gule trehuset som ble oppført i 1952 skulle bare være et «midlertidig skolebygg». Nå, 58 år senere, ble endelig bygget revet. Barna sto spente og så på etter skoleslutt tirsdag 19. oktober.

– Vi har fått noen fantastiske arealer og enda bedre skal det bli. Det vil fremdeles være noe rot i skolegården når vi starter på byggetrinn tre med å fjerne brakkene. Dette for blant annet å gi plass til større grøntarealer, en kunstgressbane og lekeapparater, sa rektor John Myrlund om den nye skolen da den åpnet.

LES OGSÅ: Flerbrukshallen på Tåsen: - Uakseptabelt svar

Byggetrinn tre regnes ferdigstilt juni neste år. Med ombyggingen og utvidelsen av skolens totalareal på 10.000 kvadrat, med et kostnadsbudsjett på 360 millioner kroner, kan kapasiteten økes til 750 elever.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere