RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Midt på tabellen, midt i sesongen

Linderud/Grei-jentene viste at de kan hvis de vil, da de stakk av med seieren i mandagens 2. divisjonskamp mot Nittedal.

Linderud: Det var jevnspilt i kampen på kunstgresset på Linderud, og kampbildet bar preg av harde dueller. Begge lag ønsket virkelig å vinne denne kampen, men jentene fra Linderud ønsket det mest. Det mente i hvert fall Ingeborg Ekrold, som sammen med Ina Wam Bjørklid dannet scoringsduoen på Linderud/Grei. Hun sa at de vant på det fysiske.
Det var skikkelig fight. Den som ville det mest vant!

Begynte bra

Trener Vibeke Saltnes Olsen var veldig fornøyd med begynnelsen av første omgang.
Vi startet bra, og trillet ball sånn som vi skal, sier hun. Dett førte til at hjemmelaget hadde overtaket og scoret to mål. Siste del av omgangen var ikke Saltnes Olsen like begeistret for.
Det ser ut som vi sovner ute på banen, kommenterer treneren. Plutselig gikk ikke hjemmelaget skikkelig inn i taklingene lenger, og det ble åpninger for bortelaget. De slapp til, og benyttet sjansen til å score. Ved pause var resultatet 2-1.

Opp og ned

De siste 20 minuttene av kampen var Linderud/Grei hardt tilbake i taklingene igjen, og laget trygget dermed seieren. Kampen gjenspeiler hvordan sesongen har vært.
Det har gått opp og ned, konstaterer treneren. En av grunnene til dette er ifølge Saltnes Olsen at de har et veldig ungt lag. Gjennomsnittet er under 20 år.
Selv om disse unge talentene gjør det bra, så har de fortsatt gode muligheter for å utvikle seg videre, og til å bli mer stabile, sier treneren.

Kan klatre oppover

Laget har en målsetning om å bli blant de tre beste lagene i serien. Nå som de snart er i midten av sesongen, er de også på midten av tabellen. Men det er fortsatt muligheter for å klatre der, spesielt hvis jentene fortsetter å kjempe hardt i duellene! Som trener Vibeke Saltnes Olsen sa:
Planen er å ta en ting av gangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere