RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Midtbane-krigeren

GBK strevde seg til seier mot Ranheim. Pål Arne Johansen vant krigen på midtbanen og scoret seiersmålet.

GREI KUNSTGRESS: Etter en litt tafatt 1. omgang kjørte GBK over Ranheim etter pausen. Pål Arne Johansen satte til slutt spikeren i kista med et fabelaktig frispark.
Det var deilig å se den gå inn. Jeg syns det er veldig artig å ta frispark og har øvd masse på det, sier Johansen om scoringa som fastsatte sluttresultatet til 3-2. GBK lå under 2-1 til pause og sleit med uttellinga utover i 2. omgang også.

Frispark

Men på stillingen 2-2 fikk Groruddalen et frispark på 17 meter. Ranheim stilte opp mur og det samme gjorde GBK.
Vi bygger på muren slik at keeperen skal få minst mulig oversikt, forteller Johansen. Det fungerte, for Ranheim-keeper Torstein Saksen var aldri i nærheten av ballen som Pål Arne "Paco" Johansen plasserte rett i krysset.
Jeg kjente tidlig at den kom til å gå inn. Det var sinnssykt deilig.

Prega av tabellen

GBK scoret det første målet etter bare fire minutter, og 2-2 etter bare noen sekunder i 2. omgang. Men Ranheim kom tilbake begge gangene.
Vi spilte jo 2-2 mot de sist, og jeg begynte å lure på om det skulle gjenta seg. Men det hadde vært utrolig ufortjent, sier Johansen. GBK var det beste laget, men de første 45 minuttene var det lite som minnet om den sedvanlige GBK-gløden på Greimatta. Lite sjanser og lite fart. Det kunne se ut som gutta var prega at de ikke har noen sjans til å hente inn Skeid i kampen om opprykk. Pål Arne Johansen jobbet imidlertid utrettelig på midtbanen og gjorde sitt beste for å få i gang resten av laget.
Vi har spilt tre dårlige kamper på rad nå. Jeg tror nok tabellsituasjonen har prega oss litt. Det er mange som er skuffet over at vi ikke har klart å holde følge med Skeid helt inn, sier Johansen. Laget tok seg imidlertid grundig sammen etter hvilen. De kom ut lenge før Ranheim og var heltent fra første spark. Det resulterte jo også i utlikningen etter bare noen sekunder. Anders Hatlén spilte frem Christian Torbjørnsen som med et sakseskudd sørget for balanse i regnskapet.
Det var ikke så mye å si i pausen annet enn at vi måtte ta oss sammen. Vi bestemte oss for å gå ut i hundre og jage scoring. Det klarte vi jo også, ler "Paco".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere