*Nettavisen* Nyheter.

Midtsian forlater Manglerud

Hovedtrener Geir Midtsian forlater Manglerud Star etter denne sesongen til fordel for 2. divisjonslaget Kristiansund BK.

Midtsian signerte i går, onsdag, ny trenerkontrakt med Kristiandsund BK. Dermed forlater Midtsian Manglerud Star etter tre år i klubben.
- Det handler om nye utfordringer. Dessuten har jeg alltid ønsket meg at det er ett lag i byen, og at det er ordentlig engasjement, sier Midtsian. Sånn har det ikke akkurat vært i Oslo Øst-klubben som konkurrerer om publikum med storlag som Vålerenga og Lyn.
- I Kristiansund er det gryende optimisme, det er den nye oljehovedstaden, hele byen ønsker å satse og det som mangler nå er fotball-laget, fortsetter Midtsian.

Nedrykk ikke avgjørende

Geir Midtsian avviser helt klart at avgjørelsen om å bytte klubb kommer på grunn av nedrykket.
- Nedrykket var på ingen måte avgjørende. Jeg har snakka med Kristiansund en stund før jeg signerte kontrakten og opplyste styret i MS om min avgjørelse, sier han.
- Jeg hadde jo håpa at vi skulle berga plassen med MS, det hadde vært fint å forlate klubben med litt bedre resultater, fortsetter han.
- At jeg bytter klubb handler om nye utfordringer, og at jeg ønsker mer engasjement rundt laget jeg trener, gjentar Midtsian.

Skal finne sin etterkommer

Forholdet mellom avtroppende trener og klubbstyret til Manglerud Star Toppfotball er i følge Midtsian fortsatt meget godt.
- Det er ingen problemer på den fronten. Jeg har fortsatt et godt forhold til MS, sier han. Midtsian skal også være med å finne sin egen erstatter.
- Først må klubben bestemme seg for om de skal satse på direkte opprykk eller om de skal ta seg bedre tid. Uansett skal jeg være med å finne ny trener til MS, sier Midtsian. Han har allerde noen navn i hodet.
- Jeg vil ikke avsløre noen navn enda, men jeg kan si så mye som at de jeg har tenkt på først og fremst er aktuelle dersom klubben ønsker å satse på direkte opprykk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.