RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Midtstuen konkurrerer mot Høyenhall


Ungdommer fra Midstuen skole konkurrerer om å lage den fineste drømmeboliogen.
Ungdommer fra Midstuen skole konkurrerer om å lage den fineste drømmeboliogen.
Øst møter vest i årets utgave av "drømmebolig-konkurransen" Obos Botainment.

MIDTSTUEN: 25. september gikk startskuddet for årets utgave av OBOS Botainment, der elevkull fra Midtstuen og Høyenhall ungdomsskoler skal tegne, møblere og bygge sin drømmebolig i miniatyr.

Det hele startet med et pilotprosjekt på Lambertseter skole i 2001, og gjennomføres på vegne av Obos av initiativtager Knut Heier fra stiftelsen Carpe Diem.

Drømmebolig til jul

Modellene av elevenes drømmeboliger skal være ferdig før jul, og da kåres også en vinner.

Hele klassen der gruppa med vinnermodellen hører hjemme vinner en drømmedag i Oslo med blant annet besøk hos NRK og lunsj på Oslo Plaza, opplyser Obos.

Samarbeidsprosjekt

Obos Botainment er et samarbeid mellom Utdanningsetaten og Obos, og har som mål å øke elevenes interesse for nærmiljøets verdier og for realfag.

OBOS er opptatt av at barn og unge skal ha et bevisst forhold til sitt bomiljø og vi er glade for å være med på et opplegg som på denne unike måten kombinerer mange ulike skolefag, blant annet matematikk, natur og miljø, samfunnsfag og arkitektur. I tillegg vet vi at prosjektet stimulerer interessen hos elevene for sitt eget nær- og bomiljø, sier informasjonssjef Åge Pettersen i OBOS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere