RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Midtstuen topper


Midtstuen skole topper så langt listen i Oslo ytre vest ved de nasjonale prøvene
Midtstuen skole topper så langt listen i Oslo ytre vest ved de nasjonale prøvene Foto: Foto: Utdanningsetaten
Resultatene fra de nasjonale prøvene for 8. trinn viser at skolene i ytre vest gjør det svært bra både på landsbasis og ikke minst i Oslo.

OSLO VEST: Resultatene i engelsk og lesing (se faktaboks – journ.anm.) viser at Midtstuen skole topper blant skolene i bydelene Ullern og Vestre Aker. Ris ungdomsskole og Øraker skole er like bak når resultatene legges sammen.

Når det gjelder lesing topper Midtstuen blant Osloskolene sammen med Kastellet skole, med Øraker skole på 3. plass. Ris ungdomsskole er helt oppe på 4. plass blant Osloskolene i engelsk. Det er en markant fremgang sammenliknet med forrige år.

Det er så marginale forskjeller på disse tre skolene at det er tilfeldigheter som skiller dem. Samtlige skoler i Oslo ytre vest ligger for øvrig over landsgjennomsnittet. Rudolf Steinerskolen i Oslo har størst tilbakegang ved de nasjonale prøvene, hvor særlig resultatene i engelsk er utslagsgivende. Resultatene fra de nasjonale prøvene i regning kommer 14. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere