RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miljø i fokus

CC Vest ble byens første Miljøfyrtårn-sertifiserte kjøpesenter i 2005, og satser på å bli landets første svanemerkete senter. Torsdag - lørdag inviterer de til miljødager.

Lilleaker: - Vi ønsker å sette fokus på miljøvennlige alternativer - både for våre ansatte og kunder. Nå er vi Miljøfyrtån-sertifisert, og vi håper å bli landets første svanemerkete kjøpesenter. Det hadde vært kult, sier markedskoordinator Thorbjørn Aleksander Thon.
Fra torsdag til lørdag arrangeres miljødager på CC Vest. Det er første gang senteret arrangerer slike dager.
- Vi har bredt program. Ecolabels vil ha stand ved Vinmonoplet. Der kan du finne opplysninger om alt innen miljømerking. Grønn Hverdag og Miljagentene har stand med konkurranser for barna. Matbutikkene, blomsterforretningen, klesbutikkene og helsekostbutikken viser frem sine økologiske, organiske, miljøvennlige og resirkulerbare produkter. Toyota Skøyen kommer for å demonstrere hybrid-biler, og på Telekiosken kan du levere inn alt av gamle batterier. Da er du samtidig med i trekningen av tre gavekort til en verdi av 500 kroner, forteller Thon.
- "Fairtrade" og "etisk handel" er begreper vi stadig hører om i media og vennegjengen. Dette er begreper som brukes enten det gjelder mote, mat eller interiør. Det handler om produkter som er blitt produsert under rettferdige og miljøvennlige forhold, gjerne av resirkulerte råvarer. I løpet av våre miljødager kan du bli bedre kjent med både etisk handel og miljøvennlige produkter, forteller senterleder Line Victoria Bergh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere