*Nettavisen* Nyheter.

Miljøvandring i Sofies gate

Kari Haug Warberg og hunden Kiri ønsker velkommen til miljøvandring 6.mai. Foto: Anne Marie Huck Quaye

– Vi gjentar suksessen fra i fjor, sier Kari Haug Warberg i Valleløkken-Bolteløkka Vel,

SOFIES GATE: Velforeningen har fått mange henvendelser fra folk som deltok på vandringen i fjor. Målet er å rydde strøket, høre litt historie om gateløp og området på veien og ha det sosialt og hyggelig.

– I fjor var vi vel nærmere 30 personer, sier Haug Warberg som sammen med hunden Kiri møter Lokalavisen.

– I år møtes vi på Martinius Lørdahls plass (ved Bislett stadion) klokka 18.00 torsdag 6.mai, sier Haug Warberg. Vellet stiller med plasthansker og søppelposer, drikke og lett mat.

Gatehistorie og korps

– Jeg fyller opp med litt historikk om gatenavn på veien, sier Haug Warberg. I tillegg skal Ila og Bolteløkka skoles Musikkorps spille etter selve ryddingen.

– Da drar vi bort til gatetunet utenfor "nye Sosta", sier Haug Warberg,

– Folk trenger bare å stille med godt humør, sier hun og sender varm takk til dirigent Jenny og alle musikantene for deltagelsen. Siden korpset har et tett program er det viktig at alle som vil være med møter presis.

Sommerfest

Tradisjonen tro blir det også sommerfest på "Idioten".

– I år blir det lørdag 5.juni, sier Haug Warberg som gleder seg og lover en hyggelig dag med grillings, utsetting av bord og stoler, forfriskninger og god stemning. Lokalvisen kommer tilbake med mer om den begivenheten senere.

Alle spørsmål til Vellet kan stilles til den nye styrelederen Siri Arnesen på siri.arnesen@lacomtesse.no eller til Haug Warberg sin mail : linguamed@ getmail.no.

Alle som er vellmedlemmer, (rundt 200) oppfordres også til å betale kontingent og melde fra om bytting av e-post.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.