RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SETTES PRIS PÅ: Formann i Nordstrand vel, Jarle Abelson delte ut miljøprisen til Gro Smedsrud og Manglerud politistasjon.
SETTES PRIS PÅ: Formann i Nordstrand vel, Jarle Abelson delte ut miljøprisen til Gro Smedsrud og Manglerud politistasjon. Foto: FOTO: PRIVAT

Miljøpris til forebyggende politiet

Manglerud politistasjon ved stasjonssjef Gro Smedsrud fikk i forrige uke Nordstrand vels miljøpris.

NORDSTRAND: – Det gjør en veldig god innsats for Nordstrands-området og skaper trygghet med det forebyggende arbeidet og bekymringssamtalene, sier Asle Rein Henriksen i Nordstrand vel.Gro Smedsrud er stolt og glad for prisen.

– Jeg er utrolig takknemlig for at vi som stasjon blir verdsatt av dem som bor i kretsen. Det er ingen selvfølge. Som leder av stasjonen føler jeg ofte at vi må prioritere veldig hardt mellom mange viktige oppgaver, og vi skulle ha gjort så mye, mye mer. Derfor betyr en slik pris ekstra mye, sier Smedrud som er stolt av at stasjonen medarbeidere som viser at de bryr seg om bydelenes innbyggere og ofte gjør det lille ekstra for dem.

– Samtidig er vi heldige som har «greie» innbyggere, gode samarbeidspartnere og mange positive frivillige som drar lasset sammen med oss i bekjempelsen av kriminalitet. Vi er avhengig av det samspillet, sier Smedsrud.

Prisen er et akvarell av en politimann som prater med en ungdom i hyggelige og normale omgivelser.

–Det er akkurat sånn vi vil ha det. Det skal få hedersplass og kunstnerens selv inviteres herved til å betrakte bildet på politiets vegg, sier Smedsrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere